Leírás
Mit érdemes tudni róla?
- Vegán
- Gluténmentes
- Szójamentes
- Tejmentes
- Pálmaolaj-mentes
- Hozzáadott cukrot nem tartalmaz
- Édesítőszerrel és datolyával édesítik
- Élelmi rostokban gazdag
- Változatosan fogyasztható
- Kiváló alapanyagokból készül
- Vitaminban, ásványi anyagban gazdag
- Tartósítószer-, mesterséges színezéktől- és ízfokozótól mentes
- Egy csomag 5 adagot tartalmaz
Próbáld ki a gabiyo Köleses Zabkásákat, amelyek:
- 100 %-ban természetes összetevőkből készülnek
- glutén-, és laktózmentesek
- a vegán életmódba illeszthetőek
- hozzáadott cukor nélkül készülnek
MITŐL OLYAN TÁPLÁLÓAK ÉS EGÉSZSÉGESEK A GABIYO KÁSÁK?
Attól, hogy minden egyes alapanyagot gondosan válogattunk össze!
Gluténmentes
Kásáinknál felhasznált zabpehely és kölespehely megbízható, gluténmentes forrásból származik, ahol a gyártóüzemben labor mérésekkel győződnek meg feldolgozás előtt, hogy az alapanyag megfelel az előírt minőségi elvárásoknak.
Természetesen édes
Hozzáadott cukor és szirupok helyett a datolya és almaliszt adja a köleses zabkása édességét. Az általunk felhasznált datolya 100% GMO- és tartósítószer-mentes.
Természet adta ízek és tápanyagok
Aromák és ízfokozók helyett kizárólag természetes növényi összetevők vannak kásáinkban. A finom fahéjas-szilvás ízt igazi aszalt szilva darabok és fahéj adja. A rizsből kivont fehérjével növeltük a kása fehérjetartalmát. Tejalapú fehérjeforrás helyett növényi fehérjét választottunk, mivel fontos szempont volt, hogy kásánkat laktózérzékenyek és vegánok is fogyaszthassák, mindemellett a növényi alapú élelmiszerek előtérbe helyezése hozzájárul a fenntartható mezőgazdaság előmozdításához is. A napraforgómag és chia mag egyik kedvező tulajdonsága, hogy esszenciális zsírsavakban gazdagok, illetve a kásák rosttartalmát is növelik, így az egészségtudatos étrendbe tökéletesen illeszkednek.
MITŐL KIEMELKEDŐ A GABIYO KÁSÁK TÁPANYAG ÖSSZETÉTELE?
Hozzáadott cukortól mentes. Számunkra fontos, hogy termékeinket jó szívvel fogyaszthassák azok is, akik kerülik a hozzáadott cukrok fogyasztását, illetve a szénhidrátbevitelükre oda kell figyelniük. Hisszük, hogy a kiegyensúlyozott, egészségtudatos étrend is lehet nagyon finom!
Gondoltunk azokra is, akik nem fogyaszthatnak glutént, tejet, laktózt-, illetve szóját, hiszen számukra különösen nehéz lehet a megfelelő reggeliző terméket megtalálni. Kásáink, így a gabiyo köleses zabkása fahéjas szilvával és növényi fehérjével is teljes mértékben glutén-, tej-, laktóz- illetve szójamentes.
A felhasznált összetevőknek köszönhetően a köleses zabkása fahéjas szilvával és növényi fehérjével élelmi rostokban gazdag, így méltó részét képezheti a kiegyensúlyozott, egészségtudatos étrendnek.
Mint minden termékünk, a köleses zabkása fahéjas szilvával és növényi fehérjével is ideális választás vegánok számára is, hiszen sem mézet, sem más állati eredetű alapanyagot nem használunk föl a készítéséhez.
* A termék hozzáadott cukrot nem, de az összetevőkből eredő, természetes cukrokat tartalmaz.
Hogyan készítsd el?
A köleses zabkása klasszikusan egy reggelire fogyasztott termék, azonban fogyaszthatod kisétkezésre, vagy akár egy desszert részeként is. A komplett reggeli étkezés részeként öntsd le a köleses zabkását ízlésed és személyes szükségleteidnek megfelelően 125 ml forró tejjel, növényi tejhelyettesítő itallal vagy vízzel. Kevergesd meg, hagyd minimum 3 percet állni és máris fogyasztható. Társíts a köleses zabkása mellé valamilyen friss gyümölcsöt, egy pohár vizet vagy cukormentes teát, és kész is a finom, kiegyensúlyozott reggeli.
Összetevők: gluténmentes zabpehely (45,1%), datolya darabok (aszalt datolya, rizsliszt), kölespehely (10%), almaliszt, aszalt szilva darabok (5%) (aszalt szilva, rizsliszt), rizsfehérje (5%), napraforgómag, chia mag, fahéj (1%), tengeri só.
Származási hely: Magyarország