Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Szafi Reform gluténmentes lisztek és magvak

Ön itt jár: Kezdőlap > Márkák > Szafi Reform >

Szafi Reform gluténmentes lisztek és magvak

       

A gluténmentes zabpehely müzlis tányérba kívánkozik

A gluténmentes zabpehely az a reform finomság, amit nem érdemes a konyhádból nélkülöznöd. A Szafi Reform márka tisztaságot garantál a számodra, ami a zab tekintetében fontos kritérium, mivel viszonylag sok gyártó nem tudja garantálni a gluténmentességet, az előállítási feltételekre hivatkozva. Vagyis elképzelhető, hogy az a zacskó, amit a kezedben fogsz a legkisebb mértékben sem tartalmaz glutént, de ott van a másik ötven százalék, hogy mégis igen. Nem érdemes ezt a kockázatot bevállalnod, ha egyszer létezik tökéletesen tiszta választás.

A Szafi Reform termékcsalád egészséges, tudatos és persze maximálisan gluténmentes választás. A cég saját üzemmel rendelkezik, ahol teljesen tiszta körülményeket teremtettek a gyártáshoz, csomagoláshoz. Mivel minden egyes termékük - függetlenül attól, hogy Reform vagy Free - gluténmentes, így nem volt kérdés annak idején a gyártósor megálmodásánál, hogy semmiféle allergén nem kerülhet a folyamatokba. Nem is került, amiről a rendszeres üzemlátogatások és ellenőrzések kiválóan tanúskodnak. Miután találtál egy olyan forrást, amiben maximálisan biztos lehetsz, ami maradéktalan tisztaságot kínál a számodra, már veheted is le a virtuális polcról a legújabb szerzeményedet.

A gluténmentes zabpehely önmagában megfőzve, gyümölcsökkel, fűszerekkel dúsítva tökéletes reggeli, ám még ezer módon variálhatod. Készíthető a gluténmentes zabpehely segítségével zabfasírozott vagy éppen köret, de ledarálva sütemények, szószok vagy éppen főzelékek alapjául is szolgálhat. A felhasználás mikéntje igazán már csak rajtad múlik. Egy biztos a zab számos, a szervezet optimális működését támogató jellemvonással büszkélkedik, mindennek tetejében finom és laktató. Kellhet ennél több az elégedettségedhez?

Keresés