Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák

WTN - Wise Tree Naturals

A WiseTree Naturals (WTN) kategóriáját fémjelzi a kiváló minőségű, magyar fejlesztésű krémek és étrend-kiegészítők széles választéka. A WTN kínálata minden életkorhoz és életszakaszhoz kiváló választást nyújt. Vitaminok, ásványi anyagok és gyógynövények felhasználásával készült termékeik a legfontosabb tápanyagokkal támogatják az egészséges életmódot.

Rendezés:

Mi mit tartunk fontosnak egy termékfejlesztésnél?

Sok mindent, de az egyik legfontosabb, hogy csak olyan termékeket hozzunk létre, amelyeket nyugodt szívvel szedünk mi is, illetve javaslunk családtagjainknak és gyerekeinknek is.

A termékfejlesztés során valóban tesztelünk (sokszor vérvizsgálatokkal), nem csak azt mondjuk. A fenti szavak mögött tényleges tartalom van, és ismerve az étrend-kiegészítőket gyártó ipar valódi működését, ez a két dolog nagyon is megkülönböztet bennünket a piac 99%-ától.

A WTN termékek a fejlesztése mögött igazi öröm van! Olykor olyan ez a WTN csapat számára, mint egy hosszúra nyúlt társasjáték, hiszen egy-egy termékfejlesztés akár évekig is eltarthat. (Ebben a játékban a végső siker abszolút nem garantált. A leghosszabb, egyúttal sikertelen termékfejlesztési projektünk több, mint 3 évig húzódott.)

Egy szakmai csapat dolgozik azon, hogy a sok lektorált cikk és könyv közül megtaláljuk a hiteleseket. Ugyanis nem minden lektorált szakmai cikk tartalmaz hiteles információt, mivel azok gyakran valamilyen érdekeltségtől vezérelve születnek meg! Nagyon fontos megtalálni ezeknél a szakirodalmi forrásoknál azt is, hogy „ki fizeti a révészt”, azaz milyen finanszírozói érdekek állnak a háttérben. A hiteles cikkekből merített információkat ötvözve a saját műszaki és technológiai ismereteinkkel, a kísérletek végén teljesen egyedi termékek (és sokszor technológiák is) jönnek létre.

Természetesen cégen belül biztosított a termékfejlesztésekhez és különböző technológiai eljárásokhoz szükséges szakmai és mérnöki háttér is.

Nálunk fontos része a termékfejlesztésnek, hogy az nem költségoldalról vezérelt a folyamat, tehát az iparági gyakorlattal szemben, mi nem úgy hozunk létre termékeket, hogy először maximalizáljuk az önköltséget vagy a fogyasztói árat, és ebből következően később erős kompromisszumokat kötünk az alapanyagminőséget illetően.

Ha egy terméket szeretnénk létrehozni, akkor először megállapítjuk, hogy milyen anyagoknak kell belekerülni és azokból a hatóanyagokból a biológiailag legjobb molekulaformákat választjuk. Ebben nincs kompromisszum! Az így létrejött önköltség alapján számolunk és igen, néha nem fér bele még a viszonteladók „elvárt” jutaléka, mert olyan kicsi az önköltség és az eladási ár közötti rész.

Úgy tartjuk szem előtt a vásárlók érdekeit, mintha mi lennénk azok, akinek ezek a termékek készülnek.