Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák

Paleo lisztek, lisztkeverékek

Rendezés:

A paleo lisztkeverék használatával édes és sós gasztroremekekkel is előrukkolhatsz

A paleo lisztkeverék minden, a paleolit életmódhoz kapcsolható „szabálynak” megfelel, azaz teljes mértékben gluténmentes és a gyorsan felszívódó, egyszerű szénhidrátok jelenlétét is nélkülözi. Többnyire magok alkotják a termékek gerincét: mák, dió, mandula, kókusz, mogyoró, lenmag, szezámmag stb. formájában.

Édes és sós alternatívák közül egyaránt válogathatsz, viszont a plusz ízesítés nélküli verziók szabadon felhasználhatóak, azaz csak rajtad áll, hogy végül kenyeret vagy mézeskalácsot remekelsz-e a pazar összetevők hozzájárulásával. Az biztos, hogy tudatos döntésed nyomán, a természet verhetetlen erejével és értékeivel ajándékozhatod meg az életedet és étkezéseidet. A paleo lisztkeverék gyártók egyik legfontosabb célja, hogy a termékek könnyen kezelhető alapként szolgáljanak. Ezt a kínálatunkban szereplő paletta tagjai maximálisan meg is valósítják. A sikertelenséget, a frusztrációt és a félresikerült gasztronómiai alkotásokat ezáltal végérvényesen elfelejtheted, ahogy az órákig konyhában téblábolástól is megszabadulhatsz. A mai világban különösen nagy kincs, ha olyan alapanyagokkal dolgozhatsz, amik időt takarítanak meg Neked, hála az egyszerű és nagyszerű alkalmazhatóságuknak.

A paleo lisztkeverék sütemények, pékáruk alapjává avanzsálhat, de felhasználható főzelékek, mártások, szószok sűrítéséhez is. A gluténmentes összetevőknek köszönhetően tápláló, egészséges fogásokat varázsolhatsz minimális idő és energia rááldozás mellett, hűen betartva a paleolit étkezésre vonatkozó előírásokat. A lisztek közbenjárásával a reggeli-ebéd-vacsora körforgását egy az egyben megújíthatod, egészségtudatos fogásokkal gazdagítva a mindennapjaidat.