Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rice UP!

Rendezés:

A Rice Up! segítségével megreformálhatod a nassolási szokásaidat

A Rice Up! teljesen átalakíthatja a snack-élményt. Ha eddig azt hitted, hogy a chips valami túlságosan sós, olajban sült, mesterséges ízfokozókban és glutamátban dúskáló csipegetnivaló, akkor elérkezett az idő arra, hogy egy teljesen új, egészségtudatos variációval ismerkedj meg, az ízlelőbimbóid ujjongása közepette! Merthogy a barna rizsre alapuló termékek mind édes, mind sós kivitelben, nemcsak ellenállhatatlanul, nyálcsorgatóan finomak, hanem káros anyagoktól is mentesek.

Nincsen extra hozzáadott só vagy cukor, nincsen glutén vagy glutamát, és a tartósítószerek, ízfokozók, színezékek sem jöhetnek számításba. Nem marad más, mint a természetesen csábító ízhatás és a roppanóan vonzó ropogtatás. Ha idáig nem tudtad mivel tudnád lecserélni az egészségtelen jellemzőkkel bíró chipseket, akkor most itt a megoldás! Ráadásul sem a csábító ízekről, sem a ropogtatás élményéről nem kell lemondanod. Tízóraira vagy uzsonnára is befalhatsz egy zacskóval, de ha éppen moziba készülsz, akkor kifejezetten jó ötlet a táskád mélyére rejteni valamelyik ízletes Rice Up! variációt. A barna rizs lassan felszívódó szénhidrát, így aztán tökéletes energiaforrás. Cukorbetegek és IR-esek is szabadon fogyaszthatják, ahogy a gluténérzékenyeknek is pazar alternatíva.

Az olajban tocsogó nassokhoz képest, a Rice Up! palettája több mint vonzó jellemzőkkel büszkélkedik. A természetes ízesítéseknek hála, olyan fajtára voksolhatsz, ami ténylegesen az Te ízlésedhez passzol, mindezt azzal a tudattal, hogy szó szerint támogatod az egészségedet. Ha sós csábításra vágysz, akkor megannyi verzió áll a rendelkezésedre (hagymás-tejfölös, sajtos, sonkás stb.), viszont ha az édességevés oltárán áldoznál, akkor sem kell tovább lapoznod.