Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák

Glutén- és tojásmentes tészták

Rendezés:

Dióhéjban a prémiumminőséget képviselő vegán kölestészta előnyeiről

Épp most kacérkodsz az életmódváltás gondolatával, esetleg már régóta az egészséges életvitel elkötelezett híve vagy? Teljesen mindegy, hogy még kezdőnek vagy profinak számítasz az egészségmegőrzés terén, a Naturreform internetes bolt felhozatala garantáltan levesz a lábadról. Az egészségtudatosság jegyében megalkotott paletta egyik legkedveltebb eleme az Éden Prémium kölestészta.

A kölestészta, amint azt az elnevezése is hűen tükrözi, köleslisztből készül. A fogyasztásával egyébként az egészségednek teszel jót, hiszen a szóban forgó növény gazdag forrása a szervezet szempontjából nélkülözhetetlen fehérjéknek, emellett pedig a rosttartalma is rendkívül magas. Az Éden Prémium tésztái tojásmentesek, nem tartalmaznak glutént, szóját, hozzáadott cukrot vagy tejet, ráadásul vegán címkével is büszkélkedhetnek. Az ételérzékenyeknek is ajánlott kölestészta válasz lehet a diétázók imáira. Ha még csak most készülsz rálépni az egészséges életvitel rögös, de annál gyümölcsözőbb útjára, joggal fogalmazódhat meg benned a kérdés, miszerint a vegán termék veszít-e az ízélményéből a hagyományos társával szemben? Nos, a vásárlók véleménye nem enged teret a bizonytalanságnak!

Az Éden kölestészta élvezeti értéke nem szenved csorbát a hétköznapi produktumokkal szemben. A tartósítószereket nem tartalmazó, könnyen elkészíthető tészták változatos kialakításban képviseltetik magukat, így módodban áll választani a szélesmetélt, a spagetti, az orsó és a cérnametélt kölestészták közül, ezáltal téve tökéletessé a kezed alatt megszülető fogásokat.