Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák

Szafi Reform & Szafi Free lisztkeverékek

Rendezés:

A Szafi palacsinta könnyen felcsavarható és még finom is

A Szafi palacsinta bátran tekinthető éllovasnak, már ami a piaci előremenetelét illeti. Ugyanis a gluténmentes lisztkeverékből pillanatok alatt olyan palacsinta készíthető, ami könnyen felcsavarható, hajtogatható, azaz nem törik, szakad vagy ragad. Nem túlzás azt állítani, hogy mind állagában, mind ízében eléri a hagyományos édesség kínálta élményt, sőt, meg is haladja azt.

Mivel az egyik legkedveltebb és leginkább sokoldalúan megtölthető, felszolgálható desszertről van szó, így nem véletlen, hogy hamar megjelent az igény egy olyan lisztre, ami könnyen kezelhető, és aminek a közbenjárásával a palacsinta gyártás, egészséges, tudatos, gluténmentes módon megvalósítható. Ez az álom napjainkban pillanatok alatt kivitelezhető, és nem kell hozzá semmilyen különleges alapanyag vagy éppen sütési technika. Egykor, amikor még nem állt rendelkezésre olyan magas minőséget képviselő termék, mint mondjuk a Szafi palacsinta, akkor bizony egyedül a technológiai megoldások variálása segíthetett, a végeredmény milyenségének szempontjából. Hagyományos sütésről nagyjából senki sem álmodott, lévén a glutént nélkülöző tészták merőben másképpen viselkednek, mint a tradicionális verziók. Leragadtak, szakadtak, tapadtak, és a megfordításukról, a megtöltésükről nem is beszélve, hiszen mindkettő több volt, mint nehéz feladat. Egyenesen lehetetlenségnek tűnt.

Ehhez képest ma már arany életed lehet, ha a Szafi palacsinta az, amire voksolsz. A negatív konyhai élményeket végérvényesen elfelejtheted, ahogy a palacsintasütődet sem kell a jövőben dörzskefével rendbe szedned. Mi teszi fel az i-re a pontot? Nem az elkészítés könnyedsége, nem az állag tökéletessége, bár ezek sem elhanyagolható tényezők, hanem az ízlelőbimbókat elkábító mennyei íz, aminek hála a gluténmentes palacsintázás igazi ünneppé avanzsálhat.