Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Torras

Ön itt jár: Kezdőlap > Márkák >

Torras

A Torras kategóriában számtalan csokoládét és mogyorókrémet találsz. A kínálatban a klasszikus három csokoládé mellett sok új ízzel is találkozhatsz, ilyen a kókuszos, mandulás, goji bogyós, kiwis és mangós ízesítések, de persze a hagyományos párosítások sem maradnak el. Ezeknek a spanyol édességeknek az adja a különlegességüket, hogy mindegyik gluténmentes és egyik sem tartalmaz hozzáadott cukrot, ezért különféle diétákba, egészségtudatos étrendekbe egyaránt beilleszthető.

A Torras elhozza a nassolás vadonatúj dimenzióját

A Torras termékpalettája több mint ínycsiklandó. Ha szereted az édességet, ha egyszerűen nem akarsz lemondani az édes ízek varázsáról, és gyakorlatilag bárminek ellen tudsz állni, csak a csoki csábításának nem, akkor nálunk a legjobb helyen jársz! Merthogy a hozzáadott cukortól és gluténtól mentes csokoládé nem valamiféle délibáb, vagy álom, ami bár illúzió képében létezik, de elérhetetlen, megfoghatatlan. Ez bizony a szabad szemmel is jól látható, sőt, kóstolható valóság.

A csokikocka elolvadó lágyságának, érzékeket bizsergető ízének élményét valóban nem lehet helyettesíteni. Nincsen az a pótszer, ami olyan lenne, mintha csokoládé kerülne a kezedbe. De miért is kellene a pótlásáról gondoskodnod, ha egyszer egészséges köntösbe öltöztetve, az asztalodra, kamrádba és persze a szádba teheted? A kínálatunkban azon túl, hogy a Torras gyártójának hála, megannyi ízvilágú édesség közül válogathatsz, még mogyorókrémet is találhatsz. Ha már elmondhatatlanul régóta ennél egy nutellás palacsintát, de ezt a glutén és a cukor jelenléte miatt, egyszerűen elhatározásból vagy ételintolerancia miatt nem tehetted meg, akkor most elérkezett az idő, kezdődhet a palacsintázás! Mi legyen a töltelék? Naná, hogy mogyorókrém! De akár csokoládét is olvaszthatsz a műremekek tetejére, ezzel feltéve a habot a tortára, pontosabban a mázat a palacsintára.

A Torras a nassolás szabadságával ajándékozhat meg. Nem kell attól tartanod, hogy feleslegesen terheled meg cukorsokkal a szervezetedet, és a glutén jelenléte sem feszélyezhet többé, hiszen a gyártó kínálta finomságok búzafehérjétől és hozzáadott kristálycukortól mentesek. Az a cukortartalom, ami bennük található, természetes forrásból származik, azaz a felhasznált összetevők részét képezi.

Keresés