Leírás
Mit érdemes tudni róla?
- Gluténmentes
- Hozzáadott cukrot nem tartalmaz
- Természetesen édes
- 30%-kal kevesebb kalória a hasonló csokoládékhoz képest!
- Pálmaolaj-mentes
- Minőségi kakaóból készült
- Kakaó-szárazanyag: legalább 25%
- Kóser
- Svájci csokoládé
Miből készül a Csokoládé?
"A Red Chocolate középpontjában a minőségi kakaótermékek állnak. A legjobb elefántcsontparti beszállítók kakaótermékeit használjuk. Küldetésünk, hogy jó ízű csokoládét állítsunk elő, ami egyben egészséges is, és ebben nem kötünk kompromisszumot!
Beszállítóink saját kakaófarmokkal rendelkeznek, és a legmagasabb színvonalat tartják be a kakaóbab kiválasztása, pörkölés és őrlés során. A cél a legfinomabb íz- és aromajegyek felszabadítása, miközben a végső íz gazdag és telt lesz.,,
Természetes édesség forrásai:
RED – kizárólag természetes polidextróz felhasználásával készült, amely élelmiszerrostokban gazdag és segíti az emésztést.
RED – teljesen természetes, nulla kalóriatartalmú édesítőszert használnak, amely dinnyecukorként ismert. Az eritrit természetesen előfordul a dinnyében, a szőlőben és más gyümölcsökben.
RED – a teljes természetes Matlitol felhasználásával készült, amely számos gyümölcsben és zöldségben megtalálható.
Összetevők:
- nedvesítőszerek: eritrit, maltit; térfogatnövelő szer (polidextróz); kakaóvaj; kakaómassza; fölözött tejpor; teljes tejpor ; növényi zsír (pálmaolaj, pálmamagolaj, emulgeálószer: napraforgó lecitin); mogyoró paszta; tejzsír; mogyoródarabok 0,5%; kakaópor; emulgeálószerek: szójalecitin, E476; makadámia darabok 0,1%; aromák; sűrítő (karragén). A tejcsokoládé rész 25% kakaó szárazanyagot tartalmaz. Mandulát tartalmazhat.
Származási hely: Svájc