Natur Tanya® Bavicchi Bio Brokkoli csíráztatáshoz
-
Elérhetőség:
Átmeneti készlethiány
- Szerezhető hűségpontok: 5
- Egységár: 54.102,00 Ft/kg
-
-
Rákprevenciós étrend része, kiemelkedő enzim tartalom.
A zöldségfélék közül legnagyobb mennyiségben tartalmaz antioxidánsokat, továbbá vitaminokat, enzimeket, ásványi anyagokat és rengeteg hasznos immunvédő és vitalizáló vegyületet szervezetünk számára.
Kitűnő C-vitamin, folsav és béta-karotin forrás. Hatóanyagai védik a szívet, és a tüdőt. A rákprevenciós étrend része. Pikáns, tormára emlékeztető íz világ jellemzi.
CSÍRÁZTASS BIO BROKKOLIT!
A nedvesség és hő hatására előbújó, magas rosttartalmú csírákban koncentráltan és könnyen emészthető formában találhatók meg a létfontosságú fehérjék, aminosavak, ásványi anyagok, vitaminok, valamint enzimek. Minden mag információt és tápláló elemeket tárol!
Nincs még egy olyan természetes növényi táplálék a Földön, ami több tápanyagot tartalmazna, mint a friss csíra. A friss csíranövények salaktalanítják, lúgosítják a szervezetet, kalóriaszegények, nem hizlalnak, nem puffasztanak, antiszeptikus és antiallergén hatásúak.
A frissen előbújó csírák egyedülálló „élő” élelmiszerek, kedvező élettani hatásaikat, a koncentrált, könnyen emészthető, gyorsan hasznosuló enzimek, fitovegyületek, aminosavak, vitaminok, ásványi anyagok és rostok adják. Az otthoni csíráztatás nem csak a testnek, de a léleknek is gyógyítója. A csíranövények növekedése visszavisz minket a gyermekkorba, az iskolás évekhez, amikor környezetórán babot csíráztattunk. Újra rácsodálkozik az ember, hogy milyen fantasztikus is a természet!
A csíráztatás reneszánszát éli, ami a kedvező élettani hatásoknak, mint lúgosítás, salaktalanítás és antiszeptikus hatás, valamint az egyedülálló tápanyagtartalomnak köszönhető. A nedvesség és hő hatására előbújó, magas rosttartalmú csírákban koncentráltan és könnyen emészthető formában találhatók meg a vitalizáló és védő elemek.
Ez a tápanyag tartalom a csíráztatás első napjaiban a legmagasabb. Csupán a víz, levegő és a megfelelő hőmérséklet szükséges a csírázási folyamat elkezdéséhez.
Leírás
MIÉRT CSÍRÁZTASSUNK?
A csírákat egyszerűen és praktikusan elő lehet állítani. Néhány nap alatt ehetővé válnak és ott vannak a házban egész éven át. A kifejlett növényhez képest ezek nagyobb koncentrációban és könnyebben felszívódó formában tartalmazzák a tápanyagokat.; A-, C-, K-vitaminban, valamint foszforban, magnéziumban, vasban és káliumban gazdagok.
HOGYAN CSÍRÁZTASSUNK?Áztatási idő: 10 óra. Ellenőrizze, hogy nincsenek-e sérült magok, azokat távolítsa el. Miután lejárt az idő, mossa át őket vízzel és helyezze el őket a csíráztatóba. Ha tálcásat használ, akkor figyeljen, hogy egyenletesen oszlassa el a magokat. Naponta kétszer-háromszor öntözze, amíg meg nem kezdődik a csírázás. A csírákat néhány napig lehet hűtőben tárolni, ahol tovább nőnek.
Felhasználási javaslat:
Áztatási idő: 12 óra
Öblítés: naponta 2-3-szor
Csíráztatási idő: 4-6 nap
Fogyasztható közvetlenül vagy hűtőben tárolható 1-2 hétig.
*Ellenőrzött Ökológiai Gazdálkodásból
Nem tartalmaz mesterséges aromát, tartósítószert, színezéket.
Termékfülek
Paraméterek
| Tulajdonság | Érték |
|---|---|
| Figyelmeztetés | Hatóanyagokkal szembeni túlérzékenység esetén szedése nem ajánlott. Nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A termék kisgyermek elől elzárva tartandó. A termék 3 éves kortól alkalmazható. A termék alkalmazható vérhígító mellett. A termék alkalmazható cukorbetegség esetén, de a termék átlagos szénhidráttartalmát/100 g (4%) bele kell számolni a diétába. A termék fogyasztható terhesség és szoptatás időszakában. Nyomokban glutént, mustárt, szóját tartalmazhat. |
| Tárolás | Száraz, hűvös helyen tartandó. |