LUXOYA 9-Fibre Vegan Protein Pudding 45 g - Vanília-Bogyós gyümölcs ízű
- Szerezhető hűségpontok: 0
- Egységár: 26.085,80 Ft/kg
- 
        
- 
        A 9-FIBRE VEGAN PROTEIN PUDDING egy könnyű, krémes és laktató desszert, mely egészséges növényi tápanyagok egész sorát tartalmazza. Fehérjetartalma révén hozzájárul az izomtömeg növeléséhez és fenntartásához, mely különösen fontos a diétás időszakban. A termék ezen kívül 9 különleges növényi rostot tartalmaz: inulin, pektin, részben hidrolizált guargumi, bambuszrost, gluténmentes zab rost, konjak-glükomannán, útifűmaghéjliszt, aróniarost, feketeribizli rost. Krémes, kellemes ízű, laktató desszert pudingunk könnyen az est fénypontjává válhat. Elkészítési javaslat: Adjon 45 g porhoz 180 ml vizet vagy növényi italt, majd jól keverje el. A sűrűbb állag eléréséhez hagyja állni 2-3 percet. Elkészítését vizzel ajánluk, mert vízzel is finom. Elkészítése shakerben javasolt. 
 
Leírás
9-FIBRE VEGAN PROTEIN PUDDING - VEGÁN FEHÉRJÉT TARTALMAZÓ ROSTPUDING 9 FÉLE NÖVÉNYI ROSTTAL 45 g - Vanília-erdei gyümölcs ízű
Fehérjetartalma révén hozzájárul az izomtömeg növeléséhez és fenntartásához, mely különösen fontos a diétás időszakban. A termék ezen kívül 9 különleges növényi rostot tartalmaz: inulin, pektin, részben hidrolizált guargumi, bambuszrost, gluténmentes zab rost, konjak-glükomannán, útifűmaghéjliszt, aróniarost, feketeribizli rost. Krémes, kellemes ízű, laktató desszert pudingunk könnyen az est fénypontjává válhat.
Termék előnyök:
Vegán fehérje keverék: Szuper választás a növényi táplálkozást folytatók számára. A fehérje hozzájárul az izomtömeg növekedéséhez és fenntartásához.
Tápanyagprofiljának köszönhetően jól beilleszthető a diétába.
Összetevők: Fehérje mátrix (gluténmentes zab fehérje, lenmagfehérje), rostkomplex (inulin, pektin, részben hidrolizált guargumi, bambuszrost, gluténmentes zab rost, konjak-glükomannán, útifűmaghéjliszt, aróniarost, feketeribizli rost), puffasztott quinoa, édesítőszerek (eritrit, szukralóz, aceszulfám-K), kakaópor, MCT* olajpor [MCT olajpor (kókuszolajból), gumiarábikum, csomósodást gátló anyag (szilícium-dioxid)], aromák, kókuszreszelék, sűrítőanyag (guargumi), étkezési só, csomósodást gátló anyag (szilícium-dioxid). 
Elkészítési javaslat: Adjon 45 g porhoz 180 ml vizet vagy növényi italt, majd jól keverje el. A sűrűbb állag eléréséhez hagyja állni 2-3 percet. Elkészítését vizzel ajánluk, mert vízzel is finom.
Elkészítése shakerben javasolt.
 
                 
                 
                 
                 
                             
                     
                             
                     
                             
                     
                             
                     
                             
                     
                     
                             
                     
                             
                     
                     
                             
                     
                             
                     
                     
                             
                     
                             
                     
                             
                     
                     
                             
                     
                     
                     
                     
                             
                     
                     
                             
                     
                     
                     
                     
                             
                     
                             
                     
                     
                     
                     
                             
                     
                     
                     
                     
                     
                             
                     
                             
                     
                     
                             
                     
                     
                     
                     
                     
                             
                     
                             
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                             
                     
                     
                             
                     
                             
                     
                             
                     
                            