Leírás
Miért érdemes a GymBeam termékeket választani?
A modern táplálkozásban egyre fontosabb szerepet kapnak azok a termékek, amelyek egyszerre ízletesek és funkcionálisak. A GymBeam éppen ezért fejleszt olyan alternatívákat, amelyek támogatják a sportos életmódot és az egészségtudatos célokat. Legyen szó fehérjében gazdag desszertekről, táplálékkiegészítőkről vagy konyhai alapanyagokról, a márka minden esetben a minőséget és az élvezetes fogyasztást helyezi előtérbe.
Mit érdemes tudni a termékről?
-
Csokoládéízű fehérjés fagylaltpor
-
Magas fehérjetartalom
-
Alacsony cukortartalom
-
Krémes állag, finom íz
-
Egyszerű elkészítés vízzel vagy tejjel
Összetevők:
fehérje koncentrátum, Vana®-Monte [finomított, keményített kókuszolaj, sovány tejpor, emulgeálószer (zsírsavak mono- és digliceridjei, zsírsavak mono- és digliceridjeinek ecetsav-észterei, glükózszirup, cukor, tejfehérje, stabilizátor (kálium-hidrogénfoszfát)], alkalizált kakaópor (5%), módosított keményítő (Waxy Maize™), édesítőszer (xilitol), inulin (mezei katángból), dextróz, étcsokoládé darabok 2% [cukor, kakaómassza, kakaóvaj, emulgeálószerek (szója lecitin, poliglicerin-poliricinoleát), ízesítő anyag], sűrítőanyag (xantángumi), aromák, só, emulgeálószerek (nátrium-karboxi-metil-cellulóz), édesítőszerek (szukralóz, aceszulfám-K). Az allergének az összetevőkben kövér betűkkel vannak kiemelve. Nyomokban glutént, szóját, tojást és dióféléket tartalmazhat.
Keverj össze egy adag (50 g) port 100 ml vízzel vagy tejjel, és egy shaker vagy mixer segítségével keverd simára. Öntsd ki a mixet egy tartóba, és tedd be a fagyasztóba 2-3 órára. A jégkrémet tárold a fagyasztóban és fogyaszd el 10 napon belül.
Paraméterek
Átlagos tápérték 100 g termékben | |
Energia | 1684 kJ/ 400 kcal |
Zsír | 9,3 g |
amelyből telített zsírsavak | 5,3 g |
Szénhidrát | 27 g |
amelyből cukrok | 12 g |
amelyből poliolok | 5 g |
Fehérje | 53 g |
Só | 0,60 g |
Gyermekektől távol tartandó. | |
A termék nem helyettesíti a változatos és kiegyensúlyozott étrendet. | |
Közvetlen napfénytől védve, száraz helyen, 0 °C és 25 °C között tárolandó. | |
Felbontás után ne tárold hat hónapnál tovább. | |
Az allergének az összetevőkben kövér betűkkel vannak kiemelve. Nyomokban glutént, szóját, tojást és dióféléket tartalmazhat. |