Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák

Cukormentes termékek - Samai

 

Az itt megtalálható termékek úgy lettek összeválogatva, hogy azok az FDA (Food and Durg Administration) hivatalos álláspontja szerint is cukormentesnek számítanak, tehát az itt található termékek egy adagja (100 g) 0,5 g vagy annál is kevesebb cukrot tartalmaz.
A kategória elsősorban IR és cukorbeteg vásárlóinknak készült, de azoknak is hasznos lehet, akik csökkentenék a cukorfogyasztásukat.
A termékekben lévő 0-0,5 g közötti cukortartalom természetes módon előforduló, hozzáadott cukrot egyik termék sem tartalmaz.

SAMAI Plantain chips prémium minőségű főzőbanánból készül, melyet Dél-Amerika csendes-óceáni partján, Ecuadorban helyi farmerek termesztenek.

A banánokat természetes módon érlelik, majd kézzel szedik le és válogatják ki a legszebb darabokat. Ezután, átszállítják a feldolgozó üzembe, amely közvetlenül az ültetvények mellett helyezkedik el, hogy az alapanyagok a lehető legfrissebbek maradjanak. Miután megérkezik az üzembe, szakértő kezek átválogatják, meghámozzák és felszeletelik. Ezt követően, nem hidrogénezett, tiszta növényi olajban ropogósra sütik, megőrizve a banán természetes ízét és tápanyagban dús jellegét.

Az ízesítéshez kizárólag tengeri só kerül felhasználásra. Nem tartalmaz hozzáadott cukrot, mesterséges ízfokozókat, aromákat, színezéket és nátrium-glutamátot (MSG) sem. Így garantálva a teljesen természetes ízeket.

A chips szigorúan ellenőrzött körülmények között kerül kicsomagolásra, hogy megőrizzék a termék frissességét és kiváló minőségét.

plantain (főzőbanán) a banán egyik fajtája, melyet főzve, párolva és sütve is fogyasztanak. Magas tápanyagtartalma miatt alapélelmiszernek számít Dél-Amerika, Afrika és Ázsia számos partvidéki területén.

Kizárólag nem hidrogénezett pálmaolaj (palmolein) kerül felhasználásra a plantain kisütéséhez. Ez a kevésbé telített (inkább folyékony) olaj az olajpálma terméséből kerül kivonásra főzéssel és préseléssel. A folyamat során semmilyen kémiai anyag nem kerül felhasználásra. A palmolein, a pálmamagolajtól és a kókuszolajtól eltérően, kevesebb telített komponenst tartalmaz.

Mint, ahogy az összes növényi olaj, a palmolein is koleszterinmentes és, mivel nem igényel hidrogénezést, transzzsírmentes is. Tokoferolban és tokotrienolban (E-vitamin) gazdag. A vörös pálmaolaj a legjobb természetes béta-karotin (A-provitamin) forrás.

 

Rendezés: