Swanson N.zimes emésztőenzim komplex 90 db
-
Elérhetőség:
Külső raktáron
- Szerezhető hűségpontok: 78
- Egységár: 128,78 Ft/db
-
-
A Swanson N-Zimes emésztőenzim komplex természetes növényi alapú kapszula, amely segíti a szénhidrátok, fehérjék és zsírok lebontását, ezáltal támogatja az optimális emésztést és a tápanyagok jobb felszívódását. A készítmény amilázt, diasztázt, lipázt, proteázt, peptidázt és glüko-amilázt tartalmaz, így teljes körű támogatást nyújt az emésztőrendszer számára. Ideális választás mindennapi használatra, különösen nehezebb ételek fogyasztásakor.
Leírás
Miért érdemes a Swanson termékeket választani?
A Swanson több mint 50 éve képviseli a tudatos egészségmegőrzést, megbízható minőségű, tudományosan megalapozott étrend-kiegészítőkkel. Termékeik tiszta alapanyagokból, felesleges adalékok nélkül készülnek, és szigorú minőségellenőrzésen esnek át. A márka célja, hogy természetes támogatást nyújtson a szervezet működéséhez, javítsa az életminőséget és segítse az egészség hosszú távú megőrzését.
Tartalmaz továbbá még úgynevezett CereCalase®-t is, amely egy szabadalmaztatott enzim-komplex, mely támogatja a rostokhoz kötött tápanyagok felszabadulását. A CereCalse hemicellulóz, béta-glükanáz és fitáz keveréke. Kifejezetten a növények sejtfalainak emésztésére lett kifejlesztve. Ez azt jelenti, hogy az étrendjében található összes egészséges zöldség előnyeiből többet kap.
Az emésztőenzimeket régóta alkalmazzák mind a tápanyagok felszívódásának elősegítésére, mind az emésztési kellemetlenségek enyhítésére. Az olyan enzimek, mint az amiláz, a celluláz, a proteáz, stb., segítik a szervezetet a bevitt ételek lebontásában és energiává alakításában. A Swanson n*zimes-ban található hatékony keverék enyhítheti a gyomor-bélrendszeri panaszokat.
BÚZÁT és SZÓJÁT tartalmaz(hat).
A fermentációs folyamatoknál jelen volt a búza és a szója. Alap esetben a fermentációs anyagok megsemmisülnek az erjesztés során, vagy eltávolításra kerülnek az enzimből a további izolálási lépések során, ugyanakkor nincsenek FDA által validált vizsgálati módszerek a fermentációs allergének jelenlétének azonosítására a végtermékben.
Ezért a gyártó nem tudja garantálni ezen allergének teljes hiányát ebben a termékben!