Nature Cookta lenmagliszt 250 g
- 
    Elérhetőség:
    
        Átmeneti készlethiány
- Szerezhető hűségpontok: 4
- Egységár: 2.311,40 Ft/kg
- 
        
- 
        Ennek az alapanyagnak a felhasználásával a péksütemények, kenyerek rövidebb idő alatt sülnek ropogósra. Nem csak a húsfogyasztást mellőzők étrendjében pótolhatatlan alapanyag a lenmag őrleménye, hanem nap mint nap nagy hasznát vehetik a diétázók, paleolit étrendet követők is 
Leírás
Az egyik legrégebbi kultúrnövényünk régóta áll az ember szolgálatában, mint táplálékforrás. Az oroszoknál a böjti étel a kendermag és a borsó mellett lenmagból állt. A görögök olyan lenmagos kenyeret sütöttek, melyet kukoricával kevertek el. Ennek az apró magnak az értékét a 8. századi frank uralkodó, Nagy Károly is felismerte: népét a lenmag fogyasztására ösztönözte.
A Nature Cookta Lenmagliszt önmagában és más maglisztekkel keverve is kiváló, konyhai alapanyag. Mivel a lenmag nagy mennyiségben képes felvenni folyadékot és zsiradékot, sűrítésre is alkalmas. Így ha édes tekercsek, kekszek sütésére használjuk, akkor a receptben előírtnál nagyobb mennyiségű folyadékra van szükségünk. A lenmag őrleményével kitűnő állagú cipókat, zsemléket és kifliket készíthet
Összetevők : 100% lenmagliszt
Termékfülek
Paraméterek
| Tulajdonság | Érték | 
|---|---|
| Átlagos tápérték 100 g termékben | |
| Energia | 1342 kJ/321 kcal, | 
| zsír | 18,88 g, | 
| amelyből telített zsírsavak | 8,88 g, | 
| szénhidrát | 4,64 g, | 
| amelyből cukrok 4,4 g, | |
| fehérje | 33,18 g, | 
| só | 0 g | 
| A felhasználási javaslatban megadott mennyiséget ne lépje túl! | |
| A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot! | |
| Az adatok tájékoztató jellegűek! Minden esetben olvassa el a terméken található címkét. | |
| Tárolás | Száraz, hűvös, napfénytől védett helyen tárolandó! | 
 
                 
                     
                             
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                             
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                             
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                             
                     
                     
                             
                     
                             
                     
                     
                             
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                             
                     
                             
                     
                     
                             
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                            