Leírás
Parajd, mint a Kárpát-medence egyik legfontosabb bányászati helye már a rómaiak korában ismert volt. A helyi lakosok 1562-ig szabadon rendelkeztek az erdélyi kinccsel. A parajdi só értékét mutatja, hogy különböző adókat vetettek ki rá és a szállítási útvonalak kialakulására is nagy hatással volt.
A Nature Cookta Parajdi Étkezési Sóval a hagyományos asztali sót válthatjuk ki. A minőségi, nem jódozott alapanyag alkalmazásának számos előnye van. Nem rejt magában csomósodásgátló szert és adalékanyagot sem. Ízesítsük ezzel a természetes tisztaságú sóval a húsokat, salátákat. Gazdag ízvilágot kapunk, ha a halakat, baromfihúsokat elősózzuk. Ajánlott a Nature Cookta étkezési sóval tartósítani a káposztát, így levele ropogós marad. Főzéskor és sütéskor is bátran használjuk mindenféle típusú étel ízesítésére.
Miért érdemes a Nature Cookta termékeket választani?
A természetesség és a tisztaság áll minden termékük középpontjában. A Nature Cookta kínálatában olyan alapanyagok találhatók, amelyek mentesek adalékoktól, így a tudatos táplálkozás részeként biztonságosan beilleszthetők a mindennapokba. A márka célja, hogy magas minőségű, megbízható élelmiszerekkel támogassa az egészségesebb életmódot. Termékeik a hagyomány és a modern szemlélet ötvözésével kínálnak megoldást azok számára, akik értékelik a természet erejét és a tiszta alapanyagokat.
Összetevők: 100% Parajdi só
Származási hely: Románia
Paraméterek
A felhasználási javaslatban megadott mennyiséget ne lépje túl! | |
A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot! | |
Az adatok tájékoztató jellegűek! Minden esetben olvassa el a terméken található címkét. | |
Tárolás | Száraz, hűvös, napfénytől védett helyen tárolandó! |