Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák
Natur Tanya® Szerves Ganoderma 60 db
6.503 Ft (5.121 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Natur Tanya® Szerves Ganoderma 60 db

6.503 Ft (5.121 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Várható szállítás: 2024. június 24.
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Elérhetőség: Külső raktáron
Szerezhető hűségpontok: 44
Egységár: 108,39 Ft/db

NATUR TANYA® SZERVES GANODERMA

A pecsétviaszgomba (latinul Ganoderma lucidum, japán nevén Reishi, kínai nevén Ling Zhi), amellett, hogy az egyik legszebb gomba, sokrétű felhasználása évszázados múltra tekint vissza Ázsiában. A készítmény formulázásakor nem a pecsétviaszgomba porított őrleményét, hanem annak magas poliszacharid koncentrációjú (30%) standardizált kivonatát használjuk, biztosítva ezzel a megfelelő termékminőséget és hatékonyságot.  

  • VEGÁN ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐ
  • KONCENTRÁLT FORMULA
  • 400 MG PECSÉTVIASZGOMBA KIVONAT
  • 120 MG POLISZACHARID A NAPI ADAGBAN
  • NEM TARTALMAZ MESTERSÉGES SZÍNEZÉKET, TARTÓSÍTÓSZERT ÉS AROMÁT

100%-BAN MAGYAR TULAJDONÚ CÉG. A TERMÉK MEGVÁSÁRLÁSÁVAL MAGYAR MUNKAHELYEKET TÁMOGAT!

Leírás

Adagolási javaslat: Napi 2 tabletta, bő folyadékkal lenyelve.

Adagolási időtartam: Minimum 60 nap, maximum 120 nap.

Hatóanyag a napi adagban

2 tablettában

Pecsétviaszgomba kivonat

melyből standardizált poliszacharidok

400 mg

120 mg

MI AZ A MIKOLÓGIA?

A gombák kutatásával a biológiai tudományokon belül a mikológia (gombatan) foglalkozik. A gombákban található poliszacharidokkal kapcsolatban széleskörű, tudományos vizsgálatok folynak. Termékünk 120 mg standardizált poliszacharid mennyiséget koncentrál adagonként. 

GANODERMA GOMBA

A ganoderma gombát több mint 2000 éve ismerik és több felhasználási területen is használják Kínában. A Ganoderma nemzetséghez mintegy 50 gombafaj található. Ezek közül egész Európában, így Magyarországon is a természetes körülmények között fellelhető pecsétviaszgomba tekinthető a legjelentősebbnek. Hazánkban kora ősszel jelenik meg és számos fafajon megfigyelték, így tölgy-, bükk-, éger-, nyírfán és fenyőféléken egyaránt fellelhető.

A biológiai hatásért felelős anyagok megismerése csak a múlt század 60-as éveiben kezdődött meg. Változatos szerkezetű poliszacharidok jellemzik, mint pl.: glükán, glükuronoglukán, mannoglükán és más aktív heteroglikánok mellett találhatók még benne poliszacharid-protein komplexek (ún. proteoglikánok) is.

A természetben megtalálható gomba tartalmaz még ergoszterolt, amely a D2- vitamin biológiai prekurzora, valamint egyéb biológiailag aktív anyagai közül említést érdemelnek a lektinek, a germánium, az olajsav és a cerebrozidok (lipidek; szfingozinból, zsírsavból és galaktózból épülnek fel).

Összetevők: Ganoderma lucidum (pecsétviaszgomba/reishi) gomba kivonat; tömegnövelő szer (mikrokristályos cellulóz); csomósodást gátló anyagok (talkum, szilícium-dioxid).

 

Paraméterek

Figyelmeztetés Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl! Hatóanyagokkal szembeni túlérzékenység esetén szedése nem ajánlott. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!
A termék 12 éves kortól alkalmazható
A termék nem alkalmazható vérhígító alkalmazása esetén
A termék alkalmazható cukorbetegség esetén
A termék terhesség, és szoptatás időszakában való használatával kapcsolatban konzultáljon orvosával
Tárolás Száraz, hűvös helyen, gyermekek elől elzárva tartandó! A pecsétviaszgomba kivonat higroszkópos (nedvszívó) tulajdonsága miatt különösen védeni kell a levegő páratartalmától!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Ezeket láttad már?

Hasonló termékek