Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák
la Blanka Gluténmentes Kenyér Lisztkeverék 1 kg
3.605 Ft (3.055 Ft + ÁFA)
Menny.:db

la Blanka Gluténmentes Kenyér Lisztkeverék 1 kg

3.605 Ft (3.055 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Várható szállítás: 2025. július 14.
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Elérhetőség: Külső raktáron
Szerezhető hűségpontok: 25
Egységár: 3.604,90 Ft/kg

Könnyen elkészíthető, gluténmentes kenyér lisztkeverék, amely tej-, tojás-, szója- és kukoricamentes, kizárólag természetes, lassú felszívódású alapanyagokból. Kiváló állagú, puha, foszlós házi kenyér vagy péksütemény süthető belőle mellékíz nélkül. Ideális a vegánoknak és egészségtudatos étrendet követőknek. 

             

Leírás

Mit érdemes tudni róla?

  • Glutén-, tej-, tojás-, szója- és kukoricamentes

  • 100%-ban vegán és természetes alapanyagokból készül

  • Lassú felszívódású szénhidrátokat tartalmaz (pl. barnarizs, köles, zab)

  • Nincs mellékíz, könnyen emészthető

  • Otthoni kenyér, kifli, zsömle vagy perec sütéséhez ideális

  • Egyszerű, gyors elkészítés – kelesztés, sütés, kész!

  • Reform- és allergénmentes étrendbe is jól illeszthető

Miért érdemes a la Blanka termékeket választani? 


Mert kompromisszummentes megoldást kínálnak azoknak, akik mentesen étkeznek, mégis ragaszkodnak az élvezetes ízekhez. Minden lisztkeverék természetes, rostban gazdag, allergénmentes alapanyagokból készül, mellékíz nélkül. A gondosan összeállított receptúrák segítenek, hogy otthon is profi pékáru készüljön – egyszerűen, gyorsan, adalékok nélkül. A la Blanka a mentes sütés új minősége.

Receptek:


Alábbi mennyiségből egy darab ~550 grammos kenyér süthető vagy 7db kifli, 7db zsömle, 7db perec.

Hozzávalók:


330g liszt, 330g langyos víz, 7g porélesztő, 7g só, 5g kókuszvirágcukor
– a kókuszvirágcukor ízlés és diéta szerint elhagyható.

Kenyér: 

A száraz alapanyagot összekeverjük egy tálban. Ezután a langyos vizet hozzáadjuk és gépi dagasztóval vagy kézzel jól kidagasztjuk egy tálban amíg összeáll.
A tálból kivéve átgyúrjuk és megformázzuk, a sütőformát olivaolajjal kikenjük és a tésztát beletesszük. (forma nélkül is süthető)
Ezután 35 fokos előmelegített sütőben 40 percet kelesztjük. Amikor megkelt a tésztánk, sütő ajtaját kinyitjuk és lekenjük olivaolajjal.
Majd 220 fokra felkapcsoljuk a sütőt és további 40 -50 percig légkeverésen sütjük. Kivesszük és rácson hagyjuk kihűlni.
Miután kihűlt szeletelhető.

Kifli, zsömle esetében a tésztát dagasztás után hét részre osztjuk. Háromszög alakba sodrófával elnyújtjuk őket és kézzel feltekerjük, vagy zsömle esetén gombócokat formázunk.

Perec esetében a tésztát dagasztás után hét részre osztjuk és kézel rudakat sodrunk majd perec alakot formázunk.
Sütésük:30 percig meleg helyen kelesztjük éssütés előtt olivaolajjal lekenjük. Előmelegített sütőben 210 fokon légkeverésen 10-15 percig sütjük majd rácson hagyjuk kihűlni.

Összetevők:

Barnarizsliszt, Tápiókaliszt, Gluténmentes Zabliszt, Kölesliszt, Útifű maghéj liszt.

Származási hely: Magyarország

Paraméterek

Átlagos tápanyagértékek 100 g lisztkeverékben
Energia 1535 kJ / 367 kcal
Zsír 2,86 g
amelyből telített zsírsavak 0,4 g
Szénhidrát 67,5 g
amelyből cukrok* 1,4 g
Rost 2,9 g
Fehérje 7,3 g
0,05 g
*A termék természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz.
Az adatok tájékoztató jellegűek! Minden esetben olvassa el a terméken található címkét.
Tárolás száraz, hűvös helyen tárolandó.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Ezeket láttad már?

Hasonló termékek