Hulala Cukormentes habalapanyag 1000 ml
- 
    Elérhetőség:
    
        Átmeneti készlethiány
- Szerezhető hűségpontok: 11
- Egységár: 1.600,20 Ft/l
- 
        
- 
        Fedezd fel a Hulala cukormentes habalapanyagot - a lágy, cukormentes édesség varázslatát! Ez a kiváló minőségű habalap és főzőkrém ideális választás cukormentes étrendet követők számára, akik mégis szeretnék élvezni a finom és krémes ízeket. A Hulala habalapanyag rendkívül sokoldalú, és lehetőséget ad arra, hogy saját ízlése szerint ízesítse vagy önmagában élvezze a cukormentes finomságot. Laktózmentes összetétele lehetővé teszi, hogy mindenki élvezhesse a krémes és habos élményt.     
Leírás
Mit érdemes tudni róla?
- Cukormentes
- Laktózmentes
- Növényi zsír- és olaj alapú
- UHT csomagolás
Összetevők: víz, teljes mértékben hidrogénezett növényi zsírok és olajok (25%) (zsírok: pálmamag; olajok: napraforgó), növényi rost, stabilizátorok: szorbitszirup, hidroxipropil-cellulóz, nátrium-alginát, nátrium- foszfátok, tejfehérje, emulgeálószerek: zsírsavak mono- és digliceridjeinek mono- és diacetil-borkősav észterei, szójalecitin, zsírsavak mono- és digliceridjeinek tejsav-észterei, aromák, só, színezék: karotin.
Származási hely: Olaszország
Termékfülek
Paraméterek
| Tulajdonság | Érték | 
|---|---|
| Átlagos tápanyagértékek 100 g termékben | |
| Energia | 1032 kJ / 250 kcal | 
| Zsír | 26,0 g | 
| amelyből telített zsírsavak | 25,0 g | 
| Szénhidrát | 3,7 g | 
| amelyből cukrok | 0,0 g | 
| Rost | 1,6 g | 
| Fehérje | 0,6 g | 
| Só | 0,16 g | 
| Az adatok tájékoztató jellegűek! Minden esetben olvassa el a terméken található címkét. | |
| Tárolás | +5 és +25°C közötti hőmérsékleten tárolandó. Használat után tárolja hűtőszekrényben. Ne fagyassza le. | 
 
                 
                             
                     
                             
                     
                             
                     
                             
                     
                             
                     
                     
                             
                     
                             
                     
                     
                             
                     
                             
                     
                     
                             
                     
                             
                     
                             
                     
                     
                             
                     
                     
                     
                     
                             
                     
                     
                             
                     
                     
                     
                     
                             
                     
                             
                     
                     
                     
                     
                             
                     
                     
                     
                     
                     
                             
                     
                             
                     
                     
                             
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                             
                     
                     
                             
                     
                             
                     
                             
                     
                             
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                            