Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák
GabiJó Áfonyalekvár (csökkentett cukortartalom) 200 g
1.118 Ft (880 Ft + ÁFA)

GabiJó Áfonyalekvár (csökkentett cukortartalom) 200 g

1.118 Ft (880 Ft + ÁFA)
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Szerezhető hűségpontok: 0
Egységár: 5.588,70 Ft/kg

A GabiJó áfonyalekvárt a hagyományostól eltérő módon, nem kristálycukorral készítik. Édesítésre almalé sűrítményt és a stevia növény kivonatát használnak fel. Az Áfonyalekvár előnye, hogy a hagyományos lekvárokhoz képest csökkentett cukortartalommal, csökkentett szénhidráttartalommal és csökkentett energiatartalommal is rendelkezik. Ez különösen fontos lehet azok számára, akik speciális étrendet kénytelenek tartani, és a bevitt szénhidrátok mennyiségét korlátozniuk kell.

Tudtad, hogy egyik GabiJó lekvár sem tartalmaz tartósítószert? Sűrítésre pektint használnak, amely egy, a gyümölcsökben természetes módon is megtalálható rostféle, így egyéb, hozzáadott állományjavítóra sincs szükség, ahogy aromák helyett is csak a kiváló, és legízletesebb gyümölcsök zamatát találod az üvegekben.

               

Leírás

Mit érdemes tudni róla?

  • Vegán
  • Paleo
  • Gluténmentes
  • Jelölendő allergént nem tartalmaz
  • Kizárólag természetes összetevőket tartalmaz
  • 100 g termék 50 g áfonya felhasználásával készült
  • Hozzáadott finomított cukrot nem tartalmaz
  • Csökkentett energiatartalmú
  • Csökkentett szénhidráttartalmú
  • Tartósítószer- és színezék mentes
  • Hőkezeléssel van tartósítva

JAVASLAT: Kizárólag száraz,  tiszta evőeszközökkel érintkezzen a lekvár, ne nyúljunk bele vizes, vajas, morzsás kanállal vagy késsel. A felhasználás után a fedelet szorosan visszacsavarva, mielőbb tegyük vissza a hűtőbe a terméket. A penészgomba elszaporodását a nedves, „szennyezett eszköz”, ill. a nem megfelelő zárás könnyen elősegíti.

A zamatos gyümölcsről:

"Az áfonya a hangafélék családjába tartozó cserjeféle. Apró, sötétkék bogyói rendkívül ízletesek, így nem csoda, hogy lekvár szortimentünkbe is bekerült ez a páratlan gyümölcs. Bár az áfonya aromája "különlegesen értékes, feldolgozásakor fokozottan elővigyázatosak vagyunk vele, mert a benne lévő erősen kékes-bordó színanyag minden textilfélét előszeretettel megfest."

Hogyan fogyaszd?
Az áfonyalekvár igazán harmonikusan passzol túrós ételekhez, például túrós palacsintához, túrótortához, de különlegessége, hogy sós ételekhez, vadhúsokhoz, sültekhez is bátran párosíthatjuk.

Összetevők:

  • 50% áfonya
  • Almalé sűrítmény
  • Citromlé sűrítmény
  • Zselésítő anyag (pektin)
  • Édesítőszer (szteviol glikozidok)

Származási hely: Magyarország

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Ezeket láttad már?

Hasonló termékek