Leírás
Mit érdemes tudni róla?
- Bio
- Vegán
- Allergénmentes
Felhasználás: A barna lencse fogyasztásának legelterjedtebb módja a leves vagy a főzelék, de ennél sokkal több lehetőség rejlik benne. Készülhet belőle fasírt, tölteték, szendvicskrém és saláta.
Elkészítés:
A lencsét főzés előtt 4-5 órával vagy egész éjszakára áztassuk be. Főzési ideje még így is legalább 30-40 perc.
Sót csak a főzés vége fele adjunk a lencséhez, mert megnyúlik a főzési ideje. A fűszerek közül jól illik hozzá a mustár, babérlevél, oregánó, rozmaring, bazsalikom.
Összetevők:
- 100% barna lencse*
*Ellenőrzött Ökolgóiai Gazdálkodásból
Az ellenőrzést végezte: Biokontroll Hungária Nonprofit Kft. HU-ÖKO-01
Származási hely: Törökország