Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák
Viblance Liofilizált kékáfonya 70 g
2.743 Ft (2.160 Ft + ÁFA)

Viblance Liofilizált kékáfonya 70 g

2.743 Ft (2.160 Ft + ÁFA)
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Szerezhető hűségpontok: 0
Egységár: 39.188,57 Ft/kg

A kék áfonya a legegészségesebb kék gyümölcsök egyike, igazi superfood! Magas antioxidáns tartalma részben a kék színének köszönhető. Szerencsére a nyár elteltével sem kell lemondanod arról, hogy finom és tápanyagdús kék áfonyát fogyassz.  Válaszd a liofilizált változatot, ahol egy eljárással elvonják a gyümölcsökben található vizet, mindeközben megmaradnak a fontos tápanyagok: rostok, ásványi anyagok és vitaminok. A végeredmény egy egészséges, intenzív ízű, ropogós gyümölcs chips.

Leírás

Mit érdemes tudni róla?

  • Vegán
  • Liofilizált
  • 100% áfonya
  • Hozzáadott cukrot nem tartalmaz
  • Nem tartalmaz ízfokozót
  • Mesterséges színezékektől és tartósítószertől-mentes
  • Alacsony kalóriatartalmú
  • Rostban gazdag
  • Magas antioxidáns tartalmú
  • Vitamindús
  • Csökkenti a vérnyomást
  • Javítja a memóriát
  • Nem tartalmaz aromát, cukrot és adalékanyagot
  • Egészséges, ropogós snack
  • Többféle formában felhasználhatod: zabkásába, torta dísznek

Felhasználási javaslat:

Az egész szemű, ropogós kékáfonya darabok tökéletesek arra, hogy feldobják a reggelidet vagy desszertedet! Turbózd fel a natúr vagy gyümölcsös  zabkásádat vele! Hogyan? Még mielőtt hozzáadnád a folyadékot, szórj bele egy maréknyit a száraz alapba, keverd jól össze, majd jöhet rá a meleg víz vagy növényi tej. Ha úgy döntesz, díszítheted vele a már kész zabkásád is, belekeverheted kókuszjoghurtba, de sütemények, fagylaltok toppingjaként is használhatod

Mi az a fagyasztva szárítás (liofilizálás) és hogyan működik?

A liofilizálás vagy fagyasztva szárítás napjaink legkíméletesebb tartósítási eljárásának számít, a lényege röviden, hogy a tartósítani kívánt élelmiszerből lassan, fokozatosan eltávolítják a nedvességet. A folyamat első részében lefagyasztják a feldarabolt, megtisztított zöldségeket, gyümölcsöket, majd egy speciális liofilizáló kamrában a nyomás csökkentésével vákuumot idéznek elő, így a jégkristályok nem folyékony, hanem gáz halmazállapotúvá változva távoznak el a hőmérséklet fokozatos emelése mellett. További, szobahőmérséklet közelire történő melegítéssel a maradék vizet is eltávolítják, így a termék ropogós lesz. Ellentétben az aszalással, a szárítás lényegesen alacsonyabb hőmérsékleten megy végbe, ennek köszönhetően az értékes tápanyagok, ásványi anyagok és vitaminok körülbelül 95%-ban megmaradnak a liofilizált termékekben.

A víztartalom eltávolításának köszönhetően a liofilizált termékek nem romlandók, szobahőmérsékleten, bontatlan, sértetlen csomagolásban hűtés nélkül hosszú időn keresztül megőrzik minőségüket.

Összetevők:

  • 100% fagyasztva szárított áfonya 

Származási hely: Magyarország

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Ezeket láttad már?

Hasonló termékek