Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Ár:
3.200 Ft
3.040 Ft (2.394 Ft + ÁFA)
Az akció időtartama:
2019. 10. 24. - 2019. 10. 31.
Menny.:db

A Sambirano Gold Power Fruits olyan szuper hatású gyümölcsök porkeveréke, melyek kimagasló antioxidáns és vitamin tartalommal bírnak. Az antioxidánsok nemcsak az immunműködésben játszanak meghatározó szerepet, képesek például a kollagén lebomlását is lassítani, ami a bőrünk rugalmasságához, egészségéhez járul hozzá. A Sambirano Gold Power Fruits tulajdonképpen egy olyan természetes anti-aging termék, ami a gyümölcsök erejét felhasználva hatékonyan támogatja test egészségének fenntartását.

Elérhetőség: Raktáron
Egységár: 30.404 Ft/kg
Várható szállítás: 2019. október 25.

Leírás

Mit érdemes tudni róla?

  • Vegán
  • Paleo
  • Gluténmentes
  • Hozzáadott cukortól mentes
  • Tej- és laktózmentes
  • Superfood
  • Immunerősítő
  • Öregedésgátló
  • 18 db organikus összetevő alkotja

 

Kinek ajánljuk?

A Sambirano Gold Power Fruits rendszeres fogyasztásával extra védelmet nyújthatunk a szervezetünk számára. Immunerősítő és öregedésgátló hatásait egyaránt élvezhetjük, ideális lehet sportolóknak, nehéz fizikai munkát végzőknek, és mindenki másnak, aki természetes úton szeretne gondoskodni a vitamin pótlásról.

Felhasználási javaslat: 

Fogyasszunk belőle egy evőkanállal naponta. Keverjük el vízzel, de tehetjük smoothie-ba, joghurtokba is.

18 ok, amiért érdemes kipróbálni:

  1. Nyers kakaópor: A benne lévő flavonoidoknak és polifenoloknak köszönhetően erős antioxidáns tulajdonságokkal rendelkezik. Hatásos a szív- és érrendszeri, valamint a daganatos betegségek megelőzésében. Értékes vitamin és tápanyag forrás, a nyers kakaópor egyike a föld legkomplexebb és legegészségesebb élelmiszereinek.

 

  1. Aszaltszilva por: Vas, kalcium, szelén, A, B- és C-vitamin tartalmának köszönhetően óvja a sejteket, védelmet nyújt a daganatos, a szív és érrendszeri megbetegedések ellen, illetve az idegrendszert is erősíti. Rendkívül gazdag forrása továbbá a vasnak, a kalciumnak, a magnéziumnak és a foszfornak is. Az egyik legjobb vértisztító, mindemellett serkenti az emésztést is. Köztudomású, hogy az aszalt szilva a székrekedés ellen az egyik legeredményesebb természetes segítség. A szilvában lévő mangán hatására az emésztést segítő enzimek tökéletesebben végzik munkájukat. A szilva és az aszalt szilva rendkívül gazdag káliumban, elősegíti a vér sav-bázis egyensúlyának fenntartását.

 

  1. Paradicsom por:  Antioxidáns hatásának köszönhetően a likopinban gazdag paradicsom fogyasztása óvja a szervezetet az oxidatív stressztől, ezáltal lassítja  az öregedést, illetve segít megelőzni a daganatos és szívbetegségek kialakulását is. Szakértők szerint védelmet biztosít többek között a vastag és végbél, a prosztata, a mell, a tüdő és a hasnyálmirigyrákkal szemben. Egy tanulmány szerint a paradicsom kivonata az aszpirinhoz hasonlóan segíthet csökkenteni a vérrögök, illetve a szívbetegségek kialakulásának esélyét, különösen azoknál, akiknek magas a vérnyomása. Mivel a paradicsomban sok a karotinoid és a flavonoid, a vér egészségét is védi, és segít a szervezetet megóvni például az ivóvízben található extra fluoridtól is.

 

  1. Csipkebogyó héj por és csipkebogyó liszt: A, B1, B2 és K-vitamin található benne, de egfontosabb hatóanyaga a C-vitamin, amely erősíti szervezetünk ellenálló képességét, nélkülözhetetlen a kollagénképződés folyamán, valamint a csontok egészségében is nagy szerepet játszik.  A C-vitamin részt vesz az oxidációs folyamatok szabályozásában, erősíti a vérerek falát, szilárdítja a kötőszövetet, fokozza a szervezet védekezőképességét, ellenállását a fertőzésekkel, betegségekkel szemben.

 

  1. Meggy por: Az ásványi anyagok közül kiemelkedő a káliumtartalma, valamint vastartalma is jelentős. Antioxidánsai, ezen belül az úgynevezett antocián vegyületek jótékony hatással vannak főleg a vastagbél daganatos megbetegedésére, flavonoidtartalma pedig gyulladáscsökkentő hatással bír.
    Serkenti az idegek működését, emésztést segítő, vízhajtó, serkenti a veseműködést, segíti a vitaminok felszívódását. Vérszegénység ellen is kiváló. A gyümölcs rendkívül gazdag az antocianidokban, amely festékanyagok biztos antioxidáns forrásként szolgálnak.

 

  1. Karobpor: A karob gazdag vitaminokban (A- és B- vitamin), kalciumban, ásványi anyagokban és élelmi rostokban. Enyhe hasfogó hatása miatt hasmenés, gyomor- és bélhurut kezelésére is javasolható, mivel a benne található tanninok megkötik, és ezáltal közömbösítik a toxinokat.

 

  1. Gránátalma gyümölcspor: A gránátalmában rengeteg antioxidáns található, melyek lassítják az öregedési folyamatokat, sőt a gyümölcs hatóanyagai arra is képesek, hogy helyreállítsák a károsodott DNS-t. Emellett nagy mennyiségű C-vitamint tartalmaz, mely elengedhetetlen az immunrendszer megfelelő működéséhez. Az elmúlt évtizedben számos tanulmányt tettek közé a gránátalma antioxidáns, antikarciogén és gyulladásgátló hatásairól, a rákmegelőzéssel, a szív- és érrendszeri betegségekkel, a cukorbetegséggel, a fogászati problémákkal, a merevedési zavarokkal, a bakteriális fertőzésekkel, az antibiotikum rezisztenciával és az uv-sugárzás okozta bőrkárosodással kapcsolatban.

 

  1. Eper por: Az eper rengeteg vitamint és úgynevezett fitonutrienst tartalmaz. Különösen jó forrása a C-vitaminnak és a mangánnak, de jelentősebb mennyiségű rost, jód, kálium, biotin, magnézium és B6-vitamin is található benne. Az eperben található fitonutrienseknek erőteljes gyulladáscsökkentő hatása is van, ami a szervezetünkben található krónikus gyulladások ellen is jót tesz.

 

  1. Szeder por: Kiváló antioxidáns, flavonoidjai az immunrendszert erősítik, valamint a gyulladásokat enyhítik. Sok ásványi anyagot is tartalmaz, kálium, kalcium, magnézium, foszfor, réz, vas és mangán is van benne, ezek pedig a vírusok és baktériumok ellen hatnak. A szeder fogyasztásával többek között a cukorbetegség kialakulásának esélyét is csökkentjük, de ennek a gyümölcsnek daganatgátló hatása is van. 

 

  1. Homoktövis gyümölcs por: A homoktövisben C, A, B1, B2, B6, B8, B9, K, és E-vitamin is található, nyomelemek és számos fitoaktív vegyület kíséretében. Fogyasztása erősíti az immunrendszert és lassítja az öregedést. Magas C-vitamin tartalma miatt, remek ellenszere a megfázásos megbetegedéseknek. Speciális zsírsav-összetételének köszönhetően fokozza az anyagcserét, csökkenti a vér koleszterinszintjét, és még az érelmeszesedést is lassítja. Gyulladáscsökkentő és hámosító hatása miatt felhasználják sebgyógyításra alkalmas krémekhez. E-vitamin és esszenciális zsírsavtartalma révén pedig remek összetevője a kozmetikumoknak.

 

  1. Fekete berkenye por: Az aronia folsavat, C, K vitamint és flavonoidokat tartalmaz. A fekete berkenye nemcsak magas vérnyomás ellen jó, gyógyszerhez a hajszálér-betegség, a gyomorhurut és vérzések ellen vontak ki belőle hatóanyagot. Használják továbbá allergia, máj és epebetegségek ellen, jó hatással van az immunrendszerre, a vérképzésre, a csont és izomszövet újraképződésére.

 

  1. Fekete áfonya por: A fekete áfonya csökkenti a koleszterint, gazdag ásványi anyagokban, kalciumban, káliumban, nátriumban, vasban, valamint foszforban.
    Kiemelkedő a C-vitamin-tartalma, ennek is köszönhető, hogy erős antioxidáns hatású, hozzájárul a gyulladások, érbetegségek megelőzéséhez és kezeléséhez.
    A fekete áfonya a szemre is jó hatással van, csökkenti a szürkehályog kockázatát, támogatja a szívműködést, fertőtlenítő és baktériumölő hatása révén a húgyúti fertőzések kiegészítő kezelésében is segítségünkre lehet.

 

  1. Vörös áfonya por: Sok értékes ásványi anyagot tartalmaz, kalcium, magnézium, kálium, nátrium, vas, cink mangán és foszfor is van benne. A, B, C és E-vitaminok szintén gazdag forrása. Flavonoid tartalmának köszönhetően érvédő hatású, csökkenti az infarktus kialakulásának veszélyét. A szájüregben és a húgyutakon fellelhető egyes baktériumok ellen is bevethető a benne lévő baktériumölő proantocianidin miatt. A vizsgálatok során ugyanis azt tapasztalták, hogy ez a vegyület segít megakadályozni, hogy a húgyúti fertőzések leggyakoribb előidézője, az E. coli baktérium hozzátapadjon a hólyag falát borító hámsejtekhez. A benne lévő nagy mennyiségű fenol antioxidáns hatású, erősíti az immunrendszert, véd a fertőzések ellen, érvédő és sejtregeneráló, méregtelenítő, akadályozza a kőképződést, a gyulladásos és daganatos megbetegedések kialakulását, így kiemelkedő a betegségmegelőző hatása.

 

  1. Füge por: A gyulladásban levő emésztőszervekre igen jó a hatása, serkenti a gyomorműködést. Jótékony a hatása a májra, az epére és a légzőszervekre is megfázás, meghűlés esetén. A szívverést szabályozza káliumtartalmának köszönhetően, csökkenti a vérnyomást és a vérzékenységet. Savtalanítja a vért, ezáltal élénkíti a szervezetet. Cinktartalma a spermák számát növeli, a prosztata panaszokat pedig enyhíti. Alkalmazzák kiütések, szemölcsök kezelésére, de skorbut ellen is jó. Az idegeket megnyugtatja. Erőt ad, növeli a koncentrációt.

 

  1. Goji bogyó por: Magas C-vitamin-tartalma miatt remek immunerősítő, valamint a benne lévő hatóanyagok nemcsak vízben, hanem zsírban is oldódnak, így sokkal könnyebben érvényesülnek a szervezetben. Emellett a hatóanyagok közül a legfontosabb a széles körben tanulmányozott LBP, a komplex arabinogalaktán fehérjék egy csoportja, ami az öregedés lassításában is komoly szerepet játszhat. Magas A-vitamin-tartalmának köszönhetően jó hatást gyakorol a látásra, csökkenti a vakfoltokat, valamint az időskori látásromlást is. Jó hatást gyakorol a szív-és érrendszerre is, segíthet beállítani a vér koleszterinszintjét.

 

  1. Málna por: A málna, sok piros gyümölcshöz hasonlóan rengeteg C-vitamint és antioxidánst tartalmaz, így erősíti az immunrendszert és segíthet a rákos megbetegedések megelőzésében. Kitűnő vértisztító, vérszegénység ellen is hatásos és csillapítja a lázat. A-vitamin tartalma révén segít a látásjavításban. Ezeken kívül jelentős mennyiségű B1, és B2 vitamint is tartalmaz. Rendkívül gazdag színanyagokban, flavonoidokban, gyümölcssavakban, cserzőanyagokban és növényi rostokban. Pektin is található benne, ez az anyag emésztésjavító hatásáról ismert.  Az ásványi anyagok közül a kalcium, a kálium, a magnézium és vas tartalma kiemelkedő.

 

  1. Acai bogyó por: Az acai bogyó rendkívüli antioxidáns tulajdonságokkal rendelkezik, fogyasztása hozzájárul az immunrendszer hatékony megerősítéséhez. Összetevőinek köszönhetően segít megszabadulni a számos káros elváltozás, többek között szív- és érrendszeri megbetegedések, a gyulladások (például a kóros ízületi gyulladás) valamint a rák kialakulásáért is felelőssé tehető szabad gyököktől. Antioxidáns összetevői, valamint az aminosavak és zsírsavak egyedi kombinációja lelassítja az öregedés szemmel látható tüneteit. Az acai bogyó gátolja a ráncosodást, feszesíti bőrt, megszünteti a haj és körmök töredezettségét. Mivel egyike azon kevés gyümölcsöknek, amelyek tartalmaznak egyszeresen telítetlen zsírsavakat (MUFA), az acai bogyó csökkenti a vérben a káros LDL (rossz) koleszterin szintjét, ezáltal gátolja az érelmeszesedés kialakulását.

 

  1. Schisandra gyümölcs (Életbogyó) por: A schisandra gyümölcs 30 különböző fitoösztrogént tartalmaz. Ezek a növényi vegyületek ösztrogén-szerű tulajdonságokkal rendelkeznek, májvédő és májregeneráló tulajdonságokkal bírnak. Állatkísérletek bizonyították, hogy a magas fitoösztrogén tartalmú schisandra chinensis képes megvédeni a májsejteket olyan toxikus vegyületektől, mint az aflatoxin vagy a kadmium-klorid. A schisandra emellett adaptogén tulajdonságokkal is rendelkezik, melynek segítségével hatásosan képes megküzdeni a gyulladásokkal, fertőzésekkel, valamint a mentális, fizikai és környezetből származó stressz hatásokkal. A schisandra egy természetes tonizáló növény, köhögés csillapító és tüdő tisztító hatásokkal. A schisandra javítja a légzésfunkciókat, csökkenti a magas vérnyomást, tágítja az ereket, javítja a vérkeringés, a szívműködést, a látást, csökkenti a vércukorszintet. Szinte minden fontosabb szervünkre pozitív hatással van.

 

Összetevők:

  • Nyers kakaópor
  • Aszalt szilva por
  • Paradicsom por
  • Csipkebogyóhéj por
  • Meggy por
  • Karobpor
  • Gránátalma gyümölcspor
  • Eper por
  • Szeder por
  • Homoktövis gyümölcspor
  • Fekete berkenye por
  • Fekete áfonya por
  • Vörösáfonya por
  • Füge por
  • Goji bogyó por
  • Málna por
  • Acai por
  • Schisandra gyümölcs (Életbogyó) por

 

Származási hely: Magyarországon csomagolva

Paraméterek

Figyelmeztetés Fogyasztása nem helyettesíti a változatos és kiegyensúlyozott étrendet. Betegséget nem gyógyít, betegség esetén fogyasztását beszélje meg a kezelőorvosával!
Tárolás A terméket száraz, hűvös, direkt napfénytől védett helyen javasolt tárolni.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés