Leírás
Mitől lesz nyers a kakaópor?
A nyers és a „hagyományos” kakaópor közötti legfőbb különbség, hogy míg a hagyományos kakaóport 100-140°C-on megpörkölt kakaóbabból állítják elő, addig a nyers kakaóport lassan fermentált és napon szárított kakaóbabból, hidegsajtolással készítik. Mivel a nyers kakaó nem esik át a pörkölésen vagy bármilyen más hőkezelésen, így magában hordozza a nyers kakaóbab szinte minden egyes pozitív élettani hatását és annak gazdag, telt ízvilágát.
Mit érdemes tudni róla?
- Vegán
- Paleo
- Nyers
- Szuperélelmiszer
- Gazdag antioxidánsokban
- Gluténmentes
- Cukormentes
- Tartalmaz A-, B1-, B2-, B6-, B12-, C-, D- és E-vitamint
- Remek kalcium, kálium, magnézium, vas, foszfor, réz, szelén és cink forrás
- Sokoldalúan felhasználható
Felhasználási javaslat: Fogyasszon belőle 2-3 kiskanállal naponta. Használja kakaó ital vagy egyéb kakaóport igénylő finomságok elkészítéséhez.
Összetevők:
- 100% Nyers kakaópor
Származási hely: Dél-Amerika