Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > >

Rólunk

Webáruházunkat 2018 szeptemberében indítottuk azzal a céllal, hogy létrehozzunk Magyarországon egy olyan egyedülálló webshopot, ahol kizárólag prémium minőségű reform, gluténmentes, vegán és paleo élelmiszereket forgalmazunk, melyek segítségével nem csak az ételallergiások vagy diétázók életét könnyebbíthetjük meg, hanem azokét is, akik szeretnének tudatosan táplálkozni. Épp ezért lett ez a mottónk: ,,Táplálkozz okosan, élj tudatosan!”

Sajnos manapság már nincs olyan ember, akinek a családjában, esetleg a közeli ismerősei között ne lenne legalább egy valaki, aki ne küzdene valamilyen ételintoleranciával vagy allergiával. Saját tapasztalatból tudom, milyen nehéz is az, amikor állunk a boltban és egyesével vesszük le a polcról a termékeket, gondosan olvassuk az összetevők listáját, majd csalódottan tesszük vissza, mert megtaláltuk benne azt, aminek az elfogyasztása akár komoly következménnyel is járhat. Nálunk szerencsére ez a probléma nem áll fenn, hiszen minden termékünk kategóriákba van szedve, így könnyedén megtalálhatja mindenki a diétájába passzoló élelmiszereket.

 

Kik állnak a Natur Reform név mögött?

Egy fiatal pár vagyunk, Anna és Márk, akik 8 boldog közös év után úgy döntöttek, hogy megvalósítják egy régi nagy álmukat.
Márk vegyészként végzett 2018-ban, míg én jelenleg is a Debreceni Egyetem Általános Orvostudományi Karán tanulok kutató analitikusnak. Amiben úgy gondolom, hogy egyediek vagyunk, hogy mi minden nálunk kapható márka termékeit napi szinten fogyasztjuk, így valóban csak olyan élelmiszereket forgalmazunk, amelyeket ismerünk és maximálisan meg is vagyunk elégedve velük.

 

 

Hosszú évekkel ezelőtt kényszerültem életmódváltásra ételintolerancia és egy autoimmun betegség miatt, de úgy vélem, hogy ez volt az egyik legjobb dolog, ami történhetett velem. Mióta tudatosan táplálkozom, azóta sokkal boldogabb, kiegyensúlyozottabb és energikusabb vagyok, ami pedig a legfontosabb, hogy nincsenek állandó egészségügyi problémáim a helytelen táplálkozás miatt. Szerencsére Márknak semmilyen hasonló problémája nincs, ő szimplán megszerette ezt az életmódot és semmiért se mondana le róla.

 

Remélem, hogy Te is legalább akkora örömmel fogod kibontani a tőlünk rendelt csomagot, mint amekkora szeretettel és gondossággal elkészítettük azt Neked!

 

Ha pedig bármilyen kérdésed merülne fel, keress minket bizalommal!

 

06303589779

info@naturreform.hu