Natur Tanya® Bavicchi Bio Adzuki bab csíráztatáshoz
- Szerezhető hűségpontok: 0
- Egységár: 7.814,73 Ft/kg
- 
        
- 
        Jelentős vas- és fehérjeforrás. Szív és vesék erősítője.Pikáns ízű, vesék működését serkentő, jelentős vas- és fehérjeforrás. A lencse-, borsó- és babfélék természetes inzulin-szabályzók, koleszterincsökkentők, vérnyomásszabályzók, szíverősítők. Csíráztatva nem okoznak bélgázosodást. CSÍRÁZTASS BIO ADZUKI BABOT!A nedvesség és hő hatására előbújó, magas rosttartalmú csírákban koncentráltan és könnyen emészthető formában találhatók meg a létfontosságú fehérjék, aminosavak, ásványi anyagok, vitaminok, valamint enzimek. Minden mag információt és tápláló elemeket tárol! Nincs még egy olyan természetes növényi táplálék a Földön, ami több tápanyagot tartalmazna, mint a friss csíra. A friss csíranövények salaktalanítják, lúgosítják a szervezetet, kalóriaszegények, nem hizlalnak, nem puffasztanak, antiszeptikus és antiallergén hatásúak. A frissen előbújó csírák egyedülálló „élő” élelmiszerek, kedvező élettani hatásaikat, a koncentrált, könnyen emészthető, gyorsan hasznosuló enzimek, fitovegyületek, aminosavak, vitaminok, ásványi anyagok és rostok adják. Az otthoni csíráztatás nem csak a testnek, de a léleknek is gyógyítója. A csíranövények növekedése visszavisz minket a gyermekkorba, az iskolás évekhez, amikor környezetórán babot csíráztattunk. Újra rácsodálkozik az ember, hogy milyen fantasztikus is a természet! A csíráztatás reneszánszát éli, ami a kedvező élettani hatásoknak, mint lúgosítás, salaktalanítás és antiszeptikus hatás, valamint az egyedülálló tápanyagtartalomnak köszönhető. A nedvesség és hő hatására előbújó, magas rosttartalmú csírákban koncentráltan és könnyen emészthető formában találhatók meg a vitalizáló és védő elemek. Ez a tápanyag tartalom a csíráztatás első napjaiban a legmagasabb. Csupán a víz, levegő és a megfelelő hőmérséklet szükséges a csírázási folyamat elkezdéséhez. „ÉLŐ ÉTEL” Héja különösen puha, íze meglepően édes. 
Leírás
MIÉRT CSÍRÁZTASSUNK?
A csírákat egyszerűen és praktikusan elő lehet állítani. Néhány nap alatt ehetővé válnak és ott vannak a házban egész éven át. A kifejlett növényhez képest ezek nagyobb koncentrációban és könnyebben felszívódó formában tartalmazzák a tápanyagokat.; A-, C-, K-vitaminban, valamint foszforban, magnéziumban, vasban és káliumban gazdagok.
HOGYAN CSÍRÁZTASSUNK?Áztatási idő: 10 óra. Ellenőrizze, hogy nincsenek-e sérült magok, azokat távolítsa el. Miután lejárt az idő, mossa át őket vízzel és helyezze el őket a csíráztatóba. Ha tálcásat használ, akkor figyeljen, hogy egyenletesen oszlassa el a magokat. Naponta kétszer-háromszor öntözze, amíg meg nem kezdődik a csírázás. A csírákat néhány napig lehet hűtőben tárolni, ahol tovább nőnek.
Felhasználási javaslat:
	Áztatási idő: 12 óra
	Öblítés: naponta 2-3-szor
	Csíráztatási idő: 3-4 nap
	Fogyasztható közvetlenül vagy hűtőben tárolható 1-2 hétig.
*Ellenőrzött Ökológiai Gazdálkodásból
Nem tartalmaz mesterséges aromát, tartósítószert, színezéket.
 
                 
                             
                     
                             
                     
                             
                     
                             
                     
                             
                     
                     
                             
                     
                             
                     
                     
                             
                     
                             
                     
                     
                             
                     
                             
                     
                             
                     
                     
                             
                     
                     
                     
                     
                             
                     
                     
                             
                     
                     
                     
                             
                     
                             
                     
                     
                     
                     
                     
                             
                     
                     
                     
                     
                     
                             
                     
                     
                     
                             
                     
                             
                     
                     
                    