Leírás
Mit érdemes tudni róla?
- Vegán
- Gluténmentes
- Szójamentes
- Tejmentes
- Pálmaolaj-mentes
- Hozzáadott cukrot nem tartalmaz
- Édesítőszerrel és datolyával édesítik
- Élelmi rostokban gazdag
- Változatosan fogyasztható
- Kiváló alapanyagokból készül
- Vitaminban, ásványi anyagban gazdag
- Tartósítószer-, mesterséges színezéktől- és ízfokozótól mentes
- Egy csomag 5 adagot tartalmaz
Hogyan készítsd el?
A köleses zabkása klasszikusan egy reggelire fogyasztott termék, azonban fogyaszthatod kisétkezésre, vagy akár egy desszert részeként is. A komplett reggeli étkezés részeként öntsd le a köleses zabkását ízlésed és személyes szükségleteidnek megfelelően 125 ml forró tejjel, növényi tejhelyettesítő itallal vagy vízzel. Kevergesd meg, hagyd minimum 3 percet állni és máris fogyasztható. Társíts a köleses zabkása mellé valamilyen friss gyümölcsöt, egy pohár vizet vagy cukormentes teát, és kész is a finom, kiegyensúlyozott reggeli.
ISMERKEDJ MEG A GABIJÓ GRANOLÁK ÖSSZETÉTELÉVEL!
Gluténmentes: "Kásáinknál felhasznált zabpehely és kölespehely megbízható, gluténmentes forrásból származik, ahol a gyártóüzemben labor mérésekkel győződnek meg feldolgozás előtt, hogy az alapanyag megfelel az előírt minőségi elvárásoknak."
Természetesen édes: "Hozzáadott cukor és szirupok helyett datolya adja részben a kása édességét. Az általunk felhasznált datolya 100% GMO- és tartósítószer-mentes. További édesítésre még steviol glikozidokat használunk, mely egy stevia növényből kivont édesítőszer, ami kalória- és szénhidrátmentes. Intenzív édesítő erejének köszönhetően pedig csak igen kis mennyiséget is elegendő használni belőle."
Természet adta ízek és tápanyagok: "Aromák és ízfokozók helyett, csak természetes növényi összetevők vannak kásáinkban. Készítményünkben a liofilizált piros- és fekete ribizlik kizárólag érett-, aromás-, kézzel válogatott- és frissen fagyasztott szemekből készülnek. A liofilizált gyümölcsök súlya könnyű, a szemek aprók, antioxidáns tartalmuk közel a friss gyümölcsével azonos. A még finomabb ízért valódi kókusz darabokat használtunk a kásánkhoz, a kellemes savanykás almás íz pedig az almakockáknak köszönhető, amely csupán szárításon esett át, sem hozzáadott cukrot, sem aromát, csak az alma finom zamatát tartalmazza. A GabiJó kásákban felhasznált szárított almakocka pedig hazai termék. A lenmag egyik kedvező tulajdonsága, hogy gazdag omega-3 zsírsavakban, illetve a kásák rosttartalmát is növeli, így az egészségtudatos étrendbe tökéletesen illeszkedik."
Mitől kiemelkedő a gabijó kásák tápanyag összetétele?
Hozzáadott cukortól mentes, édesítőszert, stevia kivonatot (steviol glikozidokat) tartalmaz*. Számunkra fontos, hogy termékeinket jó szívvel fogyaszthassák azok is, akik kerülik a hozzáadott cukrok fogyasztását, illetve a szénhidrátbevitelükre oda kell figyelniük. Hisszük, hogy a kiegyensúlyozott, egészségtudatos étrend is lehet nagyon finom!
Gondoltunk azokra is, akik nem fogyaszthatnak glutént, tejet, illetve szóját, hiszen számukra különösen nehéz lehet a megfelelő reggeliző terméket megtalálni. Kásáink, így a GabiJó köleses zabkása ribizlivel is teljes mértékben glutén-, tej-, illetve szójamentes.
A felhasznált összetevőknek köszönhetően a köleses zabkása ribizlivel élelmi rostokban gazdag, így méltó részét képezheti a kiegyensúlyozott, egészségtudatos étrendnek.
Mint minden termékünk, a köleses zabkása ribizlivel is ideális választás vegánok számára is, hiszen sem mézet, sem más állati eredetű alapanyagot nem használunk föl a készítéséhez.
* A termék hozzáadott cukrot nem, de az összetevőkből eredő, természetes cukrokat tartalmaz.
Összetevők:
- 45% gluténmentes zabpehely
- Datolya darabok (aszalt datolya, rizsliszt)
- 10% kölespehely
- Lenmagpehely
- Szárított almakocka
- Kókuszdarabok
- 0,5% liofilizált piros ribizli
- 0,5% liofilizált fekete ribizli
- Céklapor
- Fahéj
- Étkezési sav (citromsav)
- Tengeri só
- Édesítőszer (szteviol glikozidok)
Származási hely: Magyarország