Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > >

Fizetés

Fizetési módok és kuponok:

Fizetés utánvéttel

Fizessen csak akkor, amikor a csomag megérkezik. Utánvétes fizetés esetében Ön közvetlenül a csomagkézbesítőnek fizet.
GLS házhozszállítás: utánvétes fizetésért fizetendő díj 290 Ft. Készpénzzel vagy bankkártyával lehet fizetni.
GLS CsomagPont: utánvétes fizetésért fizetendő díj 290 Ft. Készpénzzel és (amelyik csomagponton lehetőség van rá) bankkártyával is tud fizetni.
Foxpost: Utánvétes fizetésért fizetendő díj 199 Ft. Csak bankkártyával lehet fizetni.

Debreceni házhozszállítás: Utánvétes fizetésért fizetendő díj 0 Ft. Csak készpénzzel lehet fizetni.

SimplePay – bankkártyás fizetés

A bankkártyás fizetés révén Ön kényelmesen és biztonságosan vásárolhat webáruházunkban. A kiválasztott áruk megrendelése után Önt a Simple weblapjára irányítjuk, ahol a jelenleg legbiztonságosabbnak ítélt, titkosítással lebonyolított tranzakción keresztül fizethet bankkártyájával. Vásárlóinknak csak annyi a dolguk, hogy a fizetési mód kiválasztásánál a "SimplePay – bankkártyás fizetés" feliratra kattintanak, majd a Simple fizetési szerverén a kártya számát, lejárati dátumát és a háromjegyű biztonsági kódját megadják. A fizetés eredményéről Ön e-mail útján is értesítést kap.

A SimplePay Online Fizetési Rendszert az OTP Mobil Kft. fejleszti és üzemelteti. Az OTP Mobil Kft. az OTP Csoport tagja.

Elfogadott kártya tipusok:

A Maestro és Visa Electron kártyák esetében a kibocsátó bank határozza meg a kártya internetes használatát. Amennyiben a kibocsátó bank engedélyezte, abban az esetben rendszerünk képes elfogadni.

Miért érdemes a SimplePay bankkártyás fizetést választani?

  1. Ingyenes, így nincsenek plusz költségek
  2. Gyors, egyszerű és kényelmes fizetési lehetőség
  3. Biztonságos: a SimplePay garantálja az adatai biztonságát
  4. Nem kell bajlódni a futárnál az utánvéttel vagy az automata előtt a fizetéssel
  5. Regisztráció nélkül lehet fizetni

Fizetés banki átutalással

A megrendelt termékek ellenértékét a visszaigazoló e-mailben található bankszámlára 3 napon belül utalja át. Kérjük, a banki átutaláshoz szükséges adatok megadásakor bizonyosodjon meg arról, hogy a rendelési számot vagy az ügyfélszámot is megadta az átutalási megbízás kitöltésekor. A számla végösszegét az alábbi számlára szíveskedjen átutalni:

Kedvezményezett neve: Natur Reform Kft.
Számlavezető bank: OTP Bank Nyrt.
SWIFT kód: OTPVHUHB

Számlaszám: 11738008-21465057-00000000
IBAN: HU58117380082146505700000000

Az áru kiszállítását akkor indítjuk, amikor a rendelés ellenértéke beérkezett számlánkra.

Készpénzes fizetés

Személyes átvételnél lehetősége van a raktárunknál (4031 Debrecen, István út 149.) készpénzzel kifizetni csomagját. Készpénzes fizetésre csak magyar forintban (HUF) van lehetőség.

Kuponok

Kupon beváltásakor figyelembe kell venni a specifikusan érvényes beváltási feltételeket úgy, mint minimum rendelési mennyiség, érvényesség, stb. A kuponokon megtalálhatók a megfelelő információk. Vásárlásonként csak egy kupont lehet beváltani, ill. egy rendeléshez/ügyfélhez kötődő kedvezményt lehet igénybe venni. A kuponok készpénzre váltására, ill. korábbi rendelésekre vonatkozó, utólagos elszámolására nincs lehetőség. A kuponok eladása nem engedélyezett.