Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
315 Ft
284 Ft (241 Ft + ÁFA)
Az akció időtartama: 2020. 10. 02. - 2020. 10. 31.
Menny.:db

Éléskamra Holland kakaós krémpuding és tortakrém alappor 60 g

315 Ft
284 Ft (241 Ft + ÁFA)
Az akció időtartama: 2020. 10. 02. - 2020. 10. 31.
Menny.:db
Várható szállítás: 2020. október 29.
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Szerezhető hűségpontok: 2
Még ennyi idő van hátra az akcióból:
Elérhetőség: Raktáron
Egységár: 4.733,33 Ft/kg

Ez a pudingpor semmilyen jelölendő allergént nem tartalmaz, továbbá tojás nélkül, vegán módon egyszerűen elkészíthető. Akár a hozzátáplálás elejétől kínálhatod vele gyermekedet, vagy akár egy finom desszert alapja is lehet az egész család örömére. Kiváló alternatívája a hagyományos pudingporoknak. Az alappor gluténmentes, tejmentes, tojásmentes, szójamentes, élesztőmentes, hozzáadott cukormentes, konjacmentes, kókuszliszt mentes, mindenféle adalékanyagtól, színezéktől, aromától, ízfokozótól, tartósítószertől mentes. 100% natúr és természetes alapanyagok felhasználásával előállított, magyar, kézműves termék.

Leírás

Mit érdemes tudni róla?

  • Vegán
  • Gluténmentes
  • Tejmentes
  • Tojásmentes
  • Hozzáadott cukrot nem tartalmaz
  • Kukoricamentes
  • Szójamentes
  • Rostban gazdag
  • Mellékízmentes
  • IR-barát termék
  • Könnyen és gyorsan elkészíthető
  • Magyar, kézműves termék

Mit készíthetünk belőle?

Számos diétába, életmódba beilleszthető vegán és allergénmentes kakaós pudingok, tortakrémek és forró csokik készítésére alkalmas.

Receptek:

Egy csomag pudingpor 3 adagot tartalmaz.

Hozzávalók:

  • 1 csomag pudingpor
  • 450 ml növényi tej vagy egyéb tej
  • ízlés szerint 30-50 g diéta szerinti édesítő

Elkészítés:

A tasak tartalmát a 30-50 g diéta szerinti édesítővel és kb. 1 dl növényi tejjel csomómentesre keverjük. Hozzáadjuk a további 350 ml tejet, majd folyamatos kevergetés mellett, lassú tűzön felforraljuk, ekkor el is készült. Ügyeljünk arra, hogy ne forraljuk enné tovább, mert visszahígulhat. A desszert édességét a főzés előtt állítsuk be, utólag már ne édesítsük. A pudingot fogyaszthatjuk melegen, langyosan vagy kihűtve is.

TIPP:

Ha tortakrémnek vagy süteményekbe használjuk, akkor 300 ml növényi tejjel készítsük, hogy jóval sűrűbb legyen.

Forró csokoládé: 

20 g Holland kakaós krémpuding port mérjünk ki, keverjük el az édesítővel és 1 dl tejjel. Hozzáadunk még 150 ml tejet, majd folyamatos kevergetés mellett, lassú tűzön felforraljuk, ekkor el is készült. Ügyeljünk arra, hogy ne forraljuk enné tovább, mert visszahígulhat. A desszert édességét a főzés előtt állítsuk be, utólag már ne édesítsük. Bögrébe töltve forró csokoládéként fogyasztjuk.

Kinek ajánljuk?

Összetett ételérzékenység esetén is számos diétába könnyedén beilleszthető kényelmi termék. Éppen ezért azoknak javasoljuk, akiknek fő szempont, hogy vegán módon elkészíthető legyen, mindenféle kötelezően jelölendő allergéntől mentes legyen, ne tartalmazzon magliszteket és a hagyományos gluténmentes pudingporokhoz képest a keményítő alapú megoldások helyett inkább a tápláló gabonákat részesítik előnyben. 

Összetevők:

  • Nyílgyökér liszt
  • Zabliszt
  • Holland kakaópor (20-22%-os zsirtartalommal)
  • Bambuszrostliszt

Származási hely: EU

Paraméterek

Átlagos tápérték 100 g termékben
Energia 1362 kJ / 325,1 kcal
Zsír 5,3 g
amelyből telített zsírsavak 1,7 g
Szénhidrát 49,9 g
amelyből cukrok* 0,7 g
Rost 14,5 g
Fehérje 9,7 g
0,1 g
*A termék természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz.
Az adatok tájékoztató jellegűek! Minden esetben olvassa el a terméken található címkét.
Szezámmagot és dióféléket felhasználó üzemben készült.
Tárolás Száraz, hűvös, helyen tárolandó.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Hasonló termékek