Leírás
Mit érdemes tudni róla?
- A világon az egyik legjobb minőségű
- 84-féle ásványi anyagot tartalmaz
- Kézzel bányásszák
- Nem finomított
- Nem fehérített
- Adalékanyagoktól mentes
Felhasználása: A sót ne főzzük, inkább csak a főzés végén adjuk az ételhez, hogy megmaradjon a só különleges íz világa és ne vesszenek el az értékes ásványi anyagok, nyomelemek.
Összetevők:
- 100% Parajdi só
Származási hely: Románia
Paraméterek
Átlagos tápérték 100 g termékben | |
Energia | 0,0 kJ / 0,0 kcal |
Zsír | 0,0 g |
amelyből telitett zsírsavak | 0,0 g |
Szénhidrát | 0,0 g |
amelyből cukrok | 0,0 g |
Rost | 0,0 g |
Fehérje | 0,0 g |
Só | 99,5 g |
Az adatok tájékoztató jellegűek! Minden esetben olvassa el a terméken található címkét. | |
A termék dióféléket feldolgozó üzemben készült. | |
Tárolás | száraz, hűvös helyen |
Minőségét korlátlan ideig megőrzi. |
Vélemények
2020. 10. 15.
-
Igazolt vásárlás
"Egészségesebb" sót kerestem, úgy akadtam rá a termékre. A himalája só nekem gyakran egyben maradt, kellemetlen érzés volt az azzal sózott ételeket enni, az volt az érzésem sokszor, hogy mintha "homokos" lenne az étel... A parajdi só szerencsére szintén egy tiszta, ásványi anyagokkal teli só, ami folyadékokban jól oldódik, sose volt evés közben az himalájaihoz leírt érzésem vele, így az elmúlt időszakban csak ezzel sütöttem, főztem.
2020. 08. 14.
-
A Himalája sónál én személy szerint jobban kedvelem erőteljesebb íze miatty