Leírás
Mit érdemes tudni róla?
- Kézzel termelik
- Adalékanyagoktól mentes
- Alkalmas a tengeri és a hagyományos kősó kiváltására
- finom szemű
- Rózsaszín (magas vas-oxid tartalmú)
Felhasználása: A Himalája sót javasolt csak főzés után adni az ételekhez, így megőrizhetjük jótékony hatásait.
Összetevők:
- 100% Himalaya só
Származási hely: Pakisztán
Paraméterek
Átlagos tápérték 100 g termékben | |
Energia | 0,0 kJ / 0,0 kcal |
Zsír | 0,0 g |
amelyből telített zsírsavak | 0,0 g |
Szénhidrát | 0,0 g |
amelyből cukrok | 0,0 g |
Rost | 0,0 g |
Fehérje | 0,0 g |
Só | 99,5 g |
Az adatok tájékoztató jellegűek! Minden esetben olvassa el a terméken található címkét. | |
A termék dióféléket feldolgozó üzemben készült. | |
Tárolás | Száraz, hűvös helyen. |
Vélemények
3 értékelés
Írja meg véleményét!
2021. 04. 22.
-
Babos Angéla
2020. 02. 16.
-
Adri
Eddig is himalája sót használtam, de mostmár fontos az is, hogy jelölten gluténmentes legyen, így esett a választás erre a termékre. Tényleg finom szemcsés. Ajánlom, máskor is venni fogok.
2020. 01. 15.
-
Dalma
Lecseréltem a konyhasót erre a fajtára. Nincs különbség ízben csak a színe más és ráadásul egészséges is.
Ezeket láttad már?
Dia-Wellness Búzasikér 250 g
1.440 Ft
BiOrganik Bio Barna lencse 500 g
Szafi Reform paleo bombay fűszerkeverék 50 g
Bulgur 500 g
839 Ft