Leírás
Mit érdemes tudni róla?
- Kézzel termelik
- Adalékanyagoktól mentes
- Alkalmas a tengeri és a hagyományos kősó kiváltására
- finom szemű
- Rózsaszín (magas vas-oxid tartalmú)
Felhasználása: A Himalája sót javasolt csak főzés után adni az ételekhez, így megőrizhetjük jótékony hatásait.
Összetevők:
- 100% Himalaya só
Származási hely: Pakisztán
Paraméterek
Átlagos tápérték 100 g termékben | |
Energia | 0,0 kJ / 0,0 kcal |
Zsír | 0,0 g |
amelyből telített zsírsavak | 0,0 g |
Szénhidrát | 0,0 g |
amelyből cukrok | 0,0 g |
Rost | 0,0 g |
Fehérje | 0,0 g |
Só | 99,5 g |
Az adatok tájékoztató jellegűek! Minden esetben olvassa el a terméken található címkét. | |
A termék dióféléket feldolgozó üzemben készült. | |
Tárolás | Száraz, hűvös helyen. |
Vélemények
2021. 07. 31.
-
Sajnos a csomagolás nem bírta ki a szállítást, a perforáció mentén kiszakadt, de maga a só jó minőségű.