Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák
Éden Prémium agar-agar 100 g
2.683 Ft (2.113 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Éden Prémium agar-agar 100 g

2.683 Ft (2.113 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Várható szállítás: 2024. május 14.
Átlagos értékelés: (1)
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 18
Egységár: 26.828,75 Ft/kg
A tengeri vörösmoszatból kinyert zselésítő anyag teljesen növényi eredetű. Koleszterinmentes kötőanyag, melegen oldható, hideg állapotban zselésedik. Magas a rost, vas-és a jód tartalma, továbbá jobban ellenáll a hőnek és szilárdabb gélt képez, mint a zselatin. Felhasználható: zselékhez, krémekhez, lekvárokhoz és levesek sűrítésére is alkalmas.

Leírás

Mit érdemes tudni róla?

  • Vegán
  • Gluténmentes
  • Élelmi rostban gazdag
  • Használata egyszerű
  • Több fontos vitamint és ásványi anyagot tartalmaz
  • Ellenáll a hőnek és szilárd gélt képez
  • Rendkívül jó a sűrűsítő hatása
  • Az állati eredetű zselatint teljes mértékben helyettesíti
  • Koleszterinmentes
  • Nem tartalmaz cukrot
  • E-számok szerinti kódja: E406

Felhasználási javaslat: 1 csapott teáskanál agar-agar port kell ½ liter folyadékhoz hozzáadni (csak forrásban lévő folyadékban oldódik fel és visszahűtve 34-38 C között zselésedik.)

Összetevők:                                          

  • 100% agar-agar

Származási hely: Spanyolország

Paraméterek

Átlagos tápérték 100 g termékben
Energia 720 kJ / 172 kcal
Zsír <0,1 g
amelyből telített zsírsavak <0,001 g
Szénhidrát 0,4 g
amelyből cukrok* <0,01 g
Rost 86,0 g
Fehérje <0,0 g
<0,01 g
*A termék természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz.
Az adatok tájékoztató jellegűek! Minden esetben olvassa el a terméken található címkét.
A termék dióféléket feldolgozó üzemben készült.
Tárolás száraz, hűvös helyen

Vélemények

5.00
1 értékelés
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
Írja meg véleményét!
2020. 08. 06. -
Igazolt vásárlás
Mivel Férjemmel 20 éve vegetáriánusok vagyunk, a zselatin, mint sütemény alapanyag szóba sem jöhet. Annak helyettesítésére szoktam használni az agar-agart, amely a tökéletes növényi zselatin. Tortakrémek megszilárdításához használom úgy, hogy a kókuszkrémmel összepürésítem a választott gyümölcsöt, majd egy lábasban felforralom az egészet, hozzáadok 1-2 evőkanál agart és a langyosra hűlt masszát öntöm a torta/sütemény tetejére. Hűtőben gyönyörűen megszilárdul és szépen vágható lesz a végeredmény. :)

Ezeket láttad már?

Hasonló termékek