Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák

Duplacsokis sült zabkása (gluténmentes, vegán, hozzáadott cukormentes)

Natur Reform csapata
Duplacsokis sült zabkása (gluténmentes, vegán, hozzáadott cukormentes)

Szeretnénk megosztani veletek egy fantasztikus receptet: duplacsokis vegán, gluténmentes sült zabkása banánnal édesítve. Ez az egyszerű, ám annál ízletesebb fogás ideális választás reggelire vagy desszertnek, ám ennél sokkal többet rejt magában.

A gluténmentes zabpehely gazdag rostokban és ásványi anyagokban, a banán pedig természetes módon édesíti meg ezt az ételt, így hozzáadott cukor nélkül élvezhetjük. A duplacsoki pedig az édesszájúaknak nyújt különleges élményt, mégis egészségesebb alternatívát kínálva.

Ez a recept nemcsak finom és tápláló, de könnyen elkészíthető is, így bátran ajánljuk mindenkinek, aki szeretne kipróbálni valami újat és egészségeset. Reméljük, hogy ti is élvezni fogjátok ezt az egyszerű, ám csodálatosan ízletes reggelit. Jó étvágyat kívánunk!

Hozzávalók 2 adaghoz:

  • 2 db banán
  • 120 g gluténmentes zabpehely
  • 20 g holland kakaópor
  • fél tk. sütőpor
  • 1 csipet só
  • 400 ml cukormentes növényi mandulaital

Elkészítés:

Egy hőálló tálkában villával törjük össze a 2 db banánt, adjunk hozzá 120 g gluténmentes zabpelyhet, 20 g holland kakaóport, 1 csipet sót, fél teáskanál sütőport és 400 ml növényi tejet. Alaposan keverjük össze, a tetejét díszítsük cukormentes vegán étcsokoládéval. Előmelegített 180 fokos sütőben, alsó-felső programon süssük 30 percig.

Tartalomhoz tartozó címkék: Édesség Gluténmentes receptek