BiOrganik Bio Vöröslencse 500 g
- 
    Elérhetőség:
    
        Átmeneti készlethiány
- Szerezhető hűségpontok: 10
- Egységár: 2.750,57 Ft/kg
- 
        
- 
        A BiOrgnaik vöröslencse ellenőrzött organikus gazdálkodásból származik. A hántolás során elveszti a kemény maghéját ezáltal alacsonyabb lesz a rosttartalma, gyorsabban megfő és még emésztése is könnyebbé válik. A hüvelyesek kimondottan fontosak a vegánok és mindazok számára, akik nem fogyasztanak húst. Magas a fehérje- és rosttartalma, számos ásványi anyagot tartalmaz, B1-, B2- vitaminban gazdag. A vöröslencsét az érzékeny gyomrúak is bátran fogyaszthatják. 
Leírás
Mit érdemes tudni róla?
- Bio
- Vegán
- Allergénmentes
Felhsználás: A vöröslencse nagyon gyorsan megfő, attól függően, hogy krémként vagy egészben szeretnénk felhasználni, 5-15 perc a főzési ideje. Nem kell beáztatni főzés előtt, csak átmosni.
	A vöröslencse fogyasztható levesként, köretként, főzelékként, készíthető belőle fasírt, tölteték, pástétom és saláta része is lehet.
Összetevők:
- 100% vöröslencse*
*Ellenőrzött Ökolgóiai Gazdálkodásból
	Az ellenőrzést végezte: Biokontroll Hungária Nonprofit Kft. HU-ÖKO-01
Származási hely: Törökország
Termékfülek
Paraméterek
| Tulajdonság | Érték | 
|---|---|
| Átlagos tápanyagértékek 100 g termékben | |
| Energia | 1534 kJ / 362 kcal | 
| Zsír | 2,6 g | 
| amelyből telített zsírsavak | 0,6 g | 
| Szénhidrát | 54,9 g | 
| amelyből cukrok* | 2,3 g | 
| Fehérje | 27,2 g | 
| Só | 0,003 g | 
| Az adatok tájékoztató jellegűek! Minden esetben olvassa el a terméken található címkét. | |
| *Hozzáadott cukrot nem tartalmaz, természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz. | |
| Tárolás | Száraz, hűvös helyen tárolandó! | 
 
                 
                             
                     
                             
                     
                             
                     
                             
                     
                             
                     
                     
                             
                     
                             
                     
                     
                             
                     
                             
                     
                     
                             
                     
                             
                     
                             
                     
                     
                             
                     
                     
                     
                     
                             
                     
                     
                             
                     
                     
                     
                             
                     
                             
                     
                     
                     
                     
                     
                             
                     
                     
                     
                     
                     
                             
                     
                     
                     
                             
                     
                             
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                    