Abonett Gluténmentes extrudált kenyér, fahéjas kínáló 12X100 g
-
Elérhetőség:
Átmeneti készlethiány
- Szerezhető hűségpontok: 32
- Egységár: 393,00 Ft/csomag
-
-
Az Abonett Gluténmentes extrudált kenyér fahéjas ízesítéssel különleges, édesen fűszeres élményt kínál a ropogós kenyérformában. Könnyű, gluténmentes alternatívája a hagyományos kenyereknek, melyet reggelire, uzsonnára vagy nassolnivalóként is fogyaszthatsz. Természetes alapanyagokból, mesterséges adalékok nélkül készül, miközben rostban gazdag és könnyen emészthető. Praktikus 100 g-os kiszerelésben ízletes és egészséges választás a mindennapokra.
Az Abonett termékek kizárólag házhozszállítással rendelhetők.
Leírás
Mit érdemes tudni róla?
-
Vegán
-
Gluténmentes
-
Tejmentes
-
Tojásmentes
-
Adalékanyagmentes
-
Magyar termék
Miért érdemes az Abonett termékeket választani?
Az Abonett extrudált kenyerek a könnyű, finom és egészségtudatos táplálkozást képviselik. Termékeik kizárólag gondosan válogatott alapanyagokból készülnek, mesterséges adalékok nélkül. Az Abonett középpontba helyezi a minőséget és a változatosságot, így gluténmentes, magvas, zöldséges vagy éppen fahéjas változatai minden étrendbe beilleszthetők. Ropogós, rostban gazdag alternatívát nyújtanak a hagyományos kenyerek helyett – ideálisak szendvicshez vagy nassoláshoz.
Összetevők:
-
kukoricadara
-
barnarizs-liszt (10%)
-
édesítőszer: xilit
-
Őrölt fahéj
-
étkezési só
Származási hely: Magyarország
Termékfülek
Paraméterek
| Tulajdonság | Érték |
|---|---|
| Átlagos tápanyagértékek 100 g termékben | |
| Energia | 1621 kJ / 384 kcal |
| Zsír | 2,6 g |
| amelyből telített zsírsavak | 0,5 g |
| Szénhidrát | 73,0 g |
| amelyből cukor* | 1,7 g |
| amelyből cukor | 4,9 g |
| Rost | 13,0 g |
| Fehérje | 7,7 g |
| Só | 0,24 g |
| *Hozzáadott cukrot nem tartalmaz, természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz. | |
| Az adatok tájékoztató jellegűek! Minden esetben olvassa el a terméken található címkét. | |
| Nyomokban szóját, zellert és mogyorót tartalmazhat. | |
| Tárolás | Száraz, hűvös helyen tárolandó. |